Varför är det inte torsdag?! Falsk marknadsföring! Ring chefen! Klaga till Aftonbladet!

Onsdag! Jag har dock spenderat cirka HELA DAGEN åt att tro att det är torsdag, men jag vet ju att det inte är det. Det kommer med andra ord att bli en väldigt lång vecka, yikes.

Bio igår var himla bra grej, faktiskt! Filmen i sig var helt okej, men det var kul att gå på bio! Vi tog en öl innan och blev plötsligt hundvakter till världens gulligaste lilla hund – Cissi, 2 år och 4 månader, har hår och inte päls! – och det var ju typ dagens bästa :D

KOLLA PÅ HENNE <3

Sov bättre natten till idag. Är ändå sjukt seg och känner mig nästan bakfull pga tröttma, men det går över. Jag skall ju springa idag, är det tänkt. Jag hade helt sjuk träningsvärk i mina lår igår och fick sova med tigerbalsam på, men det verkar bättre idag så jag hoppas att det skall hålla för att springa lite :)

Jag handarbetar lite mellan varven såhär idag och har hittills klippt sönder min klänning på typ tre olika sätt. Köpa en fucking ny klänning och behöva sy om hela skiten för att den skall passa alltså, det är fan pinsamt. Var inne på butikssidan för klänningen och tänkte skriva en Honest Review, men antingen saknas möjligheten eller så är jag bara för djävla korkad. Kanske båda? :P

Imorgon skall jag till Rigmor efter jobb och hjälpa henne med sin nya telefon, på fredag morgon skall jag simma och efter jobbet skall jag hämta mitt pass + shoppa lite smågrejs jag behöver till lördag. Det blir bra! Jag ser fram emot att få gå på fest, faktiskt :) Folk borde bjuda mig till storslagna event lite oftare..! :P

Bilder på klänningen och allt annat kommer väl efter helgen, I guess. Den är som sagt inte jättesnygg, vi får se ifall den blir bättre när jag är klar med den.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: