Tröttheten

Kom inför dörren för inte så länge sedan. I vanlig ordning var Nettbuss 30 minuter denna (stoppa mig om ni har hört den här förut..!) vilket resulterade i att jag missade tåget hem och var hemma en timme senare än tänkt. Kul! Alltid lika VÄRT att ge Nettbuss mina pengar! 💖

Helgen har i alla fall varit himla fin och jag har #noregrets — eller kanske #1regret och det var att jag inte hade solkräm när vi var ute och gick i DEN DÄR ☝️ idyllen tidigare idag. Nu har jag soleld, såklart. Idiot som skall ut och röra sig i solen mitt på dagen.

Skall pilla lite på telefonen och sedan försöka sova tänkte jag. Har veckan fullbokad och det är bra grejer så det ser jag fram emot. Eller vad sägs om springa två gånger (minst!) och en biodejt med Eva, till exempel? :3

Ha det bra!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: