Take on me

Jag sprang igår och det gick BRA. Jag var så snabb! Orkade bara strax över tre kilometer pga SNABBT SOM FAN men det var helt okej. Höften kändes bra! Nöjd!

Hade sedan cirka världens sämsta natt där jag vaknade till flera gånger och hade svårt för att somna om. Värst var när jag vaknade skrikande ur en mardröm där folk försökte äta upp mig? Det var så DJÄVLA vidrigt, faktiskt. Dessa helt otroligt elaka leenden innan de attackerade mig.

Gick ändå upp som planerat imorse och gick och simmade. En väldigt snabb och stabil kilometer och det är verkligen allt jag ville. Nu sitter jag på jobbet och luktar klor, men det är helt okej faktiskt.

Det här tecknade filtret på Snapchat är verkligen awesome? Jag nynnar Take on Me varje gång jag tar en selfie, haha :D

Ikväll blir det bio och det ser jag fram emot :) Det nämnde jag redan igår, så jag skall inte tjata om det. Folk verkar generellt tycka att filmen vi skall se (Midsommar) är ganska kass och jag har inga direkt höga förväntningar. Har inte sett någon trailer men någon gif och några stillbilder så jag har ju lite koll på vad grejen är iaf :D

Nålade upp min guldklänning igår, får se hur sent jag är hemma ikväll men tror inte direkt att det blir något sytt under kvällen faktiskt. Bion börjar 20:20 och lär väl ta en två timmar och sedan tåg hem på det, så ja. Jag skall springa imorgon men det är ju bara en timme av mitt liv så jag tänker att det finns tid före/efter att prova klänningen och se ifall mitt nålande stämmer, och i så fall kan jag sedan handsy skiten under dagen/lunchen på torsdag om jag vill :)

Det dryga blir mest att sy in skiten så att den sitter som den skall, faktiskt. Kommer att behöva sätta i en snörning eller en dragkedja om det skall fungera att komma i och ur den MISSTÄNKER JAG, eller så gör jag den inte fullt så tight som jag skulle kunna och får åla på mig den. Vi får se vad jag känner för när jag väl skall anpassa det hela. Dock börjar ju veckan så sakteliga röra sig mot sitt slut (säger jag på en tisdag) så det kan vara bra att komma igång snart.

Det är tre dagar kvar till den nittonde och emellanåt har jag börjat svaja lite, känner jag. Jag önskar att jag slapp ha ett datum jag hatar, faktiskt. Jag önskar att jag hade min syster kvar. Men ja, man kan önska bäst fan man vill — vissa saker går ju inte att ändra hur gärna man än vill.

Nåväl.

Ha en fin dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: