Syns inte, finns inte!

En onsdag som rör sig mot sitt slut. När jag kommer hem ikväll skall jag göra tacopaj till lunchlådor, och sedan skall jag nog pilla lite mer på min krona/gloria, tänker jag. Sprayade den i guld häromdagen, limmade fast stjärnor på den igår.

Jag har i stort sett suttit HELT ENSAM hela dagen. Daniel kom in och tog de körprov som var bokade idag (båda eleverna klarade sig!) och Eva var här en stund och hälsade på. Har haft ett PAR walk-ins, men annars har jag mest försökt städa av lite — bland annat har jag rensat ogräs på utsidan! — och sitter mest och sjunger gamla hårdrocksdängor just nu, haha.

(stressen) (jag låtsas inte om den just nu) (vi löser detta)

1,5 timme kvar av dagen. Skall ta med mig mina badkläder hem (de hänger på tork sedan gårdagen) så att jag kan simma före jobb imorgon. Nu har jag ju faktiskt koll på vilka öppettider som gäller så det underlättar ju när jag skall planera in simning före jobb imorgon :P

SNART är det helg. Två dagar kvar! Sedan åker jag och hälsar på bästis och dricker vin och tittar på fåniga Youtubevideos nätterna igenom. Det blir bra. Det börjar bli väldigt välbehövt detta :P

Ha en bra dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: