Spökr

ALLTSÅ. Tydligen så fungerar inte vår kvittoskrivare just nu pga eventuellt någon form av uppdatering som kom i Windows igår och de flesta elever vill ju inte ha kvitto men plötsligt har man ju en här som behöver kvitto för att visa sin arbetsgivare och jag ba mmmmmmmmm det kan du inte få. Bra kundservice! Ge dem inte vad de vill ha och behöver! Hejdå!

Jag fixade dock en utskrift ändå, för jag är ju inte helt dum i huvudet på det tekniska, så har den liggande här nu inför hans nästa lektion så får vi se ifall det fungerar för honom.

I alla fall.

Jag köpte tyg igår! Mörkblått till en kjol och vitt för att försöka fixa den där drattans klänningen jag mest av allt bara vill knyckla ihop och kasta i en eld just nu :P DET BLIR BRA. Skall sicksacka alla kanter ikväll och tvätta imorgon och sedan får vi se när det  väl blir plagg av detta. Ser fram emot att få sitta och sy och typ se på film på lördag. Lördag, a.k.a FÖRSTA SEMESTERDAGEN änna! Woop!

En timme kvar av arbetsdagen och jag ser fram emot att få komma ut lite. Idag är det ”kallt” och mulet och det spöregnade lite förut och jag är så himla glad över detta, för den där vedervärdiga dödsmördarvärmen är fan inte charmig alltså. Att ständigt vara genomblöt och varm och klibbig och rödmosig? Nejtack!

Det blir en liten promenad ikväll! Tänker att jag tar Grön Express och går från Eriksdal, så får jag ett par kilometer med mig hem. Kanske lyssna på någon podd, eller bara lite bra musik… vi får se. Jag vill mest bara ha frisk luft och kunna gå omkring utan att koka sönder :P

Ni får ha en bra kväll, i alla fall! Det tänker jag ha :) (bortsett från att jag tänkte försöka klippa av kanten på klänningshelvetet så att den åtminstone får rätt längd — får se ifall Martin kanske kan hjälpa till där för det är svårt att klippa och samtidigt ha den på sig. så blir det när alla våder är i olika längder, suck)

HEJRÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: