Sommaren är kort, kan den snälla vara kortare?

Är det något man verkligen vill och längtar efter på årets cirka varmaste dag så är det mensvärk! Vad är skönare än att behöva sitta med en smällvarm vetevärmare på magen när det är tropisk hetta och man egentligen helst av allt vill kräla ner i en frysbox? Inget, woo! Happy days! Yaaay!

Jag har ont. Enda fördelen med mens just nu är att jag slipper ha mens på Gotland, för att behöva hitta vettiga toaletter varje gång man behöver gå på toa är ingen höjdargrej när man försöker chilla i gravarna och dricka vin. Nu kan jag kissa i en buske istället (yeah yeah) för jag kommer liksom inte att behöva spola menskopp.

Skippar att simma idag för ALLT GÖR ONT, men jag kunde åtminstone promenera till jobbet från tåget imorse så foten börjar i alla fall äntligen bli bättre! Skall gå till tåget sedan också, men på grund av värmen så kommer jag nog att ta bussen hem från Rigmor sedan. Det blir fortfarande fler steg idag än jag fått sammanlagt på hela veckan, typ :P

Ringde Fridas mamma igår så nu är allt klart vad gäller boende på medeltidsveckan. Då är det bara packningen som skall redas ut, men det får jag ta i helgen/nästa vecka. Har en del jag vill tvätta, annat som nog skall lagas lite och vill även få en klar bild över VAD som fungerar ihop så att jag slipper släpa med en massa onödiga extraplagg …i onödan… öh.

Imorgon blir det Liserberg i MÖRDARHETTA (skojar inte ens, det skall bli uppåt 33 grader imorgon) och jag har ingen aning hur jag skall överleva det utan att förgås av törst eller brinna upp?? Jag får införskaffa någon form av super-solkräm (dvs starkare än 30…) och hålla mig klädd i långärmat hela dagen, för min hud bränns ju direkt om jag utsätter den för sol mer än jag tvunget måste. Soleld, nejtack!

Nåväl. Sy och tvätta ikväll! Allt blir bra kompis, skall bara överleva HETTAN också :P

Tjipp och hej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: