Snilleblixt!

Jag köpte en kudde med typ en liten bordsskiva på som man skall ha laptopen på när man sitter med den i knät, men den har inte varit direkt optimal för den laptop jag har för tillfället så den har mest legat och skräpat. Idag kom jag på att den skulle kunna vara perfekt att ha emellan när man fäller sömmar så att man inte råkar sy fast klänningen i sig själv (höll på att åstadkomma det igår men hann upptäcka att jag nålat kasst innan det var för sent!) och djävlar så mycket snabbare allt gick? Nästan klar med alla sömmar nu, och gjorde snörningen igår så nu är det egentligen bara ärmar + nedre fåll som skall fixas och det vet jag ju tar inte mer än ett par timmar allt som allt så kan eventuellt bli klar imorgon, om jag inte vill fålla lite på jobbet i veckan kanske :)

En vecka kvar till semester! Idag blir det Liseberg med Caroline och jag är jättetaggad på att träffa henne (och Arthur!) men inte det minsta taggad på Liseberg. Vi får se hur detta går ?

Ha en fin dag, gå inte sönder i värmen!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: