Rimlig, rimligare, Carina

Sov så DJÄVLA dåligt i nättras dock?? Det var så varmt. Så förbannat varmt. Och sedan vaknade jag till hela tiden och till slut vaknade jag vid typ fem och KUNDE INTE SOMNA OM och jag försökte verkligen, för jag skulle ju inte gå upp förrän halv sju men eh istället fick jag till slut pilla lite på mobilen, blunda mellan varven och mest försöka vila fast jag inte fick sova. Sedan gick jag upp, klädde på mig och tog en promenad på 14 kilometer. Hej!

Tre timmar kvar av dagen och sedan skall jag till ikea och köpa kjoltyg. Vadfalls! utbrister ni nu. Säljer de kvinnor på ikea!?? Men nej. Jag skall köpa linne att sy en kjol av! Jag kommer att tvätta tyget på onsdag och har tid att sy först på typ …kanske fredag, mer troligt lördag. Men då har jag semester och all tid i världen och en ny kjol till Medeltidsveckan får ju superprio liksom :D Klänningen (suck) syr jag klart så fort jag har fixat den där grejen på Ikea som jag TROR eventuellt kanske möjligtvis kan få mig att ändra uppfattning om klänningen. Worst case får jag ju lämna den hemma meneee jag hoppas att den blir bra ändå. Faktiskt.

Det var kul med en långpromenad imorse men det känns i benen och det är verkligen världens tråkigaste promenadsträcka. Det går an IBLAND men inget jag kommer att göra för vana :P

Foten är i alla fall fortsatt bättre-men-inte-bra. Den gör fortfarande lite ont i vissa vinklar och det är verkligen inte dags att börja springa på den än :/ Jag börjar allt mer ge upp hoppet om det här målet jag satt i Runkeeper som jag hittills nått typ 30% av (om ens?), men det blir så ibland. Skador måste få läka, det är mer värt att KUNNA springa nästa år än att springa nu och paja mig 4lyfe.

Det var för övrigt HIMLA FINT att få träffa Caroline och Arthur i lördags, och lyckligtvis var det visserligen varmt men det fläktade, så vi överlevde det hela. Gött mos! När vi kom hem tittade jag på en serie på Netflix där folk tävlar i glasblåsning, det var häftigt. Glas går ju dock SÖNDER om man inte är försiktig så det var många skarpa inandningar från mitt håll i soffan, haha. Sedan började jag skratta åt mig själv för att jag som åskådare satt såpass på helspänn och blev stressad för de tävlandes skull :D

Men ja. Håll tummarna att jag hittar precis det jag vill ha på Ikea! Jag skall nog inom Stoff & Stil och kika om de har sådana knappar jag vill ha också, på vägen. Hur jag kommer hem har jag inte räknat ut än, men det löser sig :) Jag bör nog dock inte gå hem från Ikea, det är ju en ganska bra bit :P

Ha en fin dag! (snaaaart semesterrrrr!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: