Mördr

Det är cirka EN MILJARD GRADER VARMT idag och jag tackar min lyckliga stjärna att jag jobbar inomhus. Det är dock runt en miljon grader varmt härinne, men jag är åtminstone inte i direkt solljus och jag kan dricka allt vatten jag vill. Ändå något!

Jag lyssnar på 80-talsmusik, dricker illa smaksatt bubbelvatten och bligar lite på klockan. Strax över två timmar tills jag går hem för dagen, och sedan är det bara en fredag kvar innan det är helg igen! Den här helgen kommer världens bästa Kärolajn/Bebiskex och umgåsar och det ser jag fram emot, hujedamig! Nu är ju snart bästismånaden slut :( Tur att jag kan umgås med mina bästisar de andra månaderna också, då! :)

Just nu är planen att försöka simma lite efter jobb imorgon. ”höhö bäst att lyckas annars drunknar du lol” men jag menar ju snarare att lyckas ta mig dit och klara av att simma ifall foten tillåter. Sluta med era trötta pappskämt på min blogg nu, era töntar.

Efter imorgon är det bara en vecka kvar till semester också?? Okej för att det bara är en veckas semester men det är första riktiga ledigheten jag haft sedan jag började jobba :D Var ju inte ens ledig i mellandagarna, så de enda lediga dagar jag har haft (bortsett från helger dårå) har ju varit röda dagar. Lite sammanhängande ledighet – på ÖJN – kommer att bli himla bra, faktiskt :)

Det går framåt med klänningen också! Eller ja, jag har väl mest kommit en bit på vägen med alla sömmar jag skall fälla, och ikväll tänkte vi äta räkmacka och se på Stranger Things så då blir det väl inte så mycket sytt, men ja. Fälla sömmar måste ju ändå göras, så varför inte :) TROR att jag har bestämt mig för att göra långa ärmar på den — det är ju det bästa att göra OM man skulle ångra sig, ändå. Enklare att korta av ärmar än förlänga dem om man vill göra om sedan :P

OKEJ. Nu har jag inget mer att säga så HEJDÅ ha en bra dag undvik solen för den försöker bara döda oss och se till att dricka en massa vatten nu när det är smält-djävla-varmt ute. Puss på er!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: