Lilla monstret

Dagens bästa snyggefilter!

Jag är trött. Jag sov okej, men den här veckan verkar tära en del på mig. Den är snart över! Då åker jag till Lund och dricker öl med Toro istället! Fuck YES.

Simmade idag! Därav denna handduksbeklädda filterselfie här ovan. Det var jag och cirka ALLA ANDRA I GÖTEBORG som var och simmade samtidigt, så efter 17 längder (850 meter) så gav jag djävlar i mig upp och tog mig ur poolen. Man vill inte ligga där och guppa som ett gäng kokande kräftor känner jag :/ Jag var väldigt snabb idag i alla fall, men så blir det kanske när man simmar ur sig frustrationen :D

Jag börjar nästan ångra att jag bara tagit en vecka semester nu i sommar. Jag har jobbat här i snart ett år och behovet av lite längre vila har börjat göra sig lite uppmärksammat. Å andra sidan är ju planen att OM vi har råd åka till pappa i jul och då vill jag ju kunna vara ledig då också.

Det blir bättre. Jag mår helt okej, jag är bara stressad. Jag tror att det går över imorgon, faktiskt.

Ni får ha en bra dag <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: