Katthjärtat

Höften är bättre. Höften är nästan bra, emellanåt. Jag känner mig just nu VÄLDIGT lättad, och hoppas att den fortsätter att kännas bättre. Det blir vagn och minimalt gående idag också, och imorgon skall jag visserligen upp till sjön med Eva men bortsett från det kommer jag att ta det lugnt veckan ut. Vila. Återhämta. Läka. Hoppas att jag kan komma igång med normal aktivitet på måndag igen.

Insåg igår att jag kommer att få träffa ALLA mina bästisar under juli och det gör ju faktiskt juli till en helt galet bra månad? Imorgon Evahäng, på lördag kommer Ricard, nästa helg åker jag till Toro, helgen efter det fest med Frans och sista helgen kommer Caroline! Iiiih! (och i augusti åker jag ju till visby och får både vara lite gotlänning en stund OCH träffa resten av finvännerna! som Robin!) Bortsett från taskig höft är livet ändå bra nu.

Vet ni vilken bästis jag får träffa VARJE DAG? Martin! Det är mitt finaste i livet, faktiskt. Underbara, älskade. Snart sju år ihop? Vilken himla fin tid vi har haft. Vilken himla fin tid vi kommer att fortsätta ha! Det var en lite kringelkrokig stig som förde ihop oss men hur himla bra som helst, allting <3

Så ja. Jag har fortfarande ont men inte alls lika ont som igår och i förrgår, men annars är livet ändå bra (trots att det SPÖREGNAR idag) (det skall dock vara fint men lite kyligt imorgon när jag och Eva skall till sjön)

Ha en fin dag! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: