Juli: slutet

Gårdagens vara och icke-vara revolverade ju runt ”skall jag sy på klänningen som jag hatar eller skall jag sy ett snörliv istället pga jättekul” och det slutade i att jag sydde NADA. Jag sicksackade tygerna jag skall tvätta idag, men annars så kikade jag på lite RuPaul’s Drag Race och chillade, och sedan lade jag mig tidigt eftersom jag ville upp tidigt och gå till jobbet idag. Och jag gick! Lite seg nu, men det är ju vad en promenad på 14 kilometer gör med en :P

Jag är sömnig, men det är en sömnig eftermiddag i slutet av juli så det får vara så. Det regnar ute, vilket gör mig glad. Det var skönt att sova i nättras — jag vaknade inte en enda gång av att det var för varmt! Vilken grej :) Kvällens planer är ju inte så avancerade heller; tvätta tyg, eventuellt klippa ut alla stycken till snörlivet och sy ihop dessa, leta fram vad jag skall ha på mig när vi går ut imorgon. Det där sista är viktigt, ifall jag inte vill gå rakt från jobb till en Combichristspelning i jeans och jobbteeshirt. VAD SKALL JAG HA PÅ MIG. Ingen aning. Jag har en påse med lite lackgrejer liggande? Men det blir väl öh jeans och INTE jobbteeshirt, haha. Jag beställde ett par tischor häromdagen men tror knappast att de har hunnit komma idag så jag vet inte riktigt vad det blir.

VILKEN CLIFFHANGER

Fy bubblan vad jag är sömnig just nu dock? Jag tror att jag har ätit lite mindre än jag spenderat, vad gäller energi. Kanske borde ta en kopp varm choklad och få i mig lite socker och se ifall det piggar upp… Såhär kan vi ju inte ha det!

Det öh kommer eventuellt en selfie imorgon ifall jag känner mig snygg. I alla fall.

Solfjädern och det fåniga hårsmycket jag köpt till Medeltidsveckan kom igår! Bra grej! Nu kan jag vara både sval och fånig så mycket jag vill! :)

Jag har inget vettigt att säga. Ha det bra!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: