Ett hemma

Idag gick jag runt sjön för första gången på vad som känns som evigheter. Foten värker *lite* i nedförsbacke men känns annars bra! Fick feeling och bestämde mig för att jag skall GÅ till jobbet imorgon — det finns ju dusch på plats, och eftersom jag varit lite lat har jag både handdukar och smink på plats så… Let’s do it! Let’s fall in love!

Halvproduktiv dag idag. Jag har sytt ärmar på klänningen samt bestämt mig för att jag hatar den. Skall se om jag kan ta mig till Ikea imorgon efter jobb för att dels köpa tyg till en ny underkjol jag behöver och dels köpa en linnehandduk för att se ifall jag kan fixa den där grejen jag hatar med min klänning. Ärmarna blev bra, i alla fall.

Jag har inte så mycket att säga idag. Skall ta en dusch så fort jag druckit upp min disk-öl och sedan göra hudvård och sova. Skall förbereda morgondagens jobbväska också, så att jag har ett ombyte kläder med mig pga kommer ju att bli svettig när jag skall gå nästan 1,5 mil på morgonen :P

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: