Detta, igen

Det hade varit fint att för en gångs skull få sova ordentligt natten mellan söndag och måndag. Det hade varit fint att för en gångs skull komma till jobbet och INTE ha sjuka lärare så att jag måste bygga om hela schemat IGEN (inte hans fel, ingen skuld på honom, men GUDARS vad trött jag är) och det är så djävla svårt på sommaren när vi redan har sjukt tight med tid och resten av lärarna har semester. Jag vill mest bara gråta, men det löser ju inga problem.

Sade jag att jag fick tag på Rammsteinbiljetter? Jag fick tag på Rammsteinbiljetter! Nu är det BARA 54 veckor kvar tills Rammstein skall spela, hah :D Helt sjukt att sälja slut på biljetter över ett år före spelningen skall hålla rum.

Jag VILL springa ikväll men höften ömmade lite igår kväll så jag tror att jag måste låta den vila lite till. Imorgon tänker jag dock simma. Simma är low-impact och har förhoppningsvis snarare en positiv påverkan på musklerna i låret, så jag siktar på det och får väl ta det lugnt ikväll istället. Sy lite, kanske. Läsa. Skall nog få tummen ur och hämta ut mitt nya pass på hemvägen idag — det blev klart för typ en månad sedan men jag har liksom haft så mycket på sistone. Vill egentligen inte ha det här passet — det är världens fulaste bild och jag har redan en massa issues kring mitt utseende just nu. Suck.

Men ja. Jag skall ta mig genom arbetsdagen. Timme för timme. Det löser sig. Chefen kom förbi en stund och skrev ut lite papper och snackade skit och det var bra, och Sven som är låtsaschef just nu är också väldigt mån om att det skall fungera för mig. Jag har verkligen så sjukt fina kollegor? <3 Bra grej.

Ha en fin dag! Jag skall försöka.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: