Creepy crawly

Inledde dagen med att simma, det var fint. Eller ja, inledde dagen med att gå upp i tid och göra mig i ordning och sedan tänka ”Det är bäst att dubbelkolla att de har öppet” och då hade de ÄNDRADE ÖPPETTIDER så jag fick sitta hemma och chilla i 45 minuter innan jag kunde komma iväg. SEDAN simmade jag, det var fint. Nu är jag på jobbet och försöker ångesthantera, det går …sådär. Jag har med mig lite handarbete idag i alla fall, ifall dagen blir lika lång som igår. Kombinationen ”tusen saker att göra” och ”inget att göra” är lite konstig, men ja.

Det blir bra i slutändan. Jag behöver bara ta mig igenom den här veckan så blir det nog lite bättre.

Jag hämtade inte ut mitt pass igår. Gick förbi utanför men det var TUSEN MILJARDER MÄNNISKOR därinne och jag orkade bara inte, så jag skjuter på det och tar det nästa fredag istället. Sedan börjar det närma sig ”för sent”, så det får banne mig bli av då. Får väl ta med en bok eller något ifall det är långa köer då också, det löser sig.

Jag bara önskar att jag inte hade så mycket ångest just nu. Den gör det jobbigt att fungera vettigt. Saker kommer att lösa sig, det vet jag ju. Jag önskar väl också att jag inte skulle behöva försöka lösa saker utan att det liksom fungerar som det skall, men ja. Man kan inte få allt här i världen :P

Så länge tänker jag fundera över vad för slags ärmar jag skall sätta på den nya medeltidsklänningen. Sätter jag långa kan den vara en kvällsklänning, men då kanske jag behöver lösa en underkjol till för jag tror inte att vinrött och rostrött är den bästa kombinationen faktiskt… Vi får se. Skall fundera.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: