Trollkors

Igår: en promenad kring sjön i 30-gradershetta. Min nya handledsrem till kameran hade kommit så jag tog med kameran. Tog med mitt trollkors också! Fullständigt rimligt att ha photoshoot med trollkors i skogen. Blev så himla nöjd med bilderna ändå? Det ligger 5 andra på instagram som ni gärna får kika på ifall ni vill :)

Men i onsdags då?? Jag hjälpte Frans att flytta lite lådor och sedan drack vi öl ihop med Robin och Arhan och lyssnade på massa bra musik och snackade skit och så vidare. Jag och Robin slog följe till vagnen och det var fint med lite sällskap. Framme på centralen visar det sig att det GÅR INGA TÅG TILL SURTE. Klockan är nu halv ett och det kanske eventuellt skall gå tåg vid åtta?? Ringer Martin och cirka gråter pga trött, full, stressad och missnöjd och han säger att jag kan ta Grön Express till Kungälv och ta mig hem den vägen. Lyckas först inte alls hitta var fan Grön Express skall gå från så får liksom stå och panikgoogla en karta över var alla busshållplatser kring centralen ligger, men hinner i lugn och ro med bussen. Inser när jag sitter på bussen att just fan, tågen mellan centralen och Gamlestaden är inställda; hade jag suttit kvar på spårvagnen hade jag kunnat ta tåget från Gamlestaden… ANYHOO.

Kommer fram till Eriksdal och hoppar av för det går ju inga bussar hem därifrån. Kissar i en buske för det är RIMLIGT KLOCKAN HALV TVÅ PÅ NATTEN och promenerar sedan hem. En fyrakilometerspromenad mitt i natten, gött.

Kul med tåg och så där :)))))

Idag upptäckte jag också att bara går ett tåg i timmen i båda riktningar? Vafan! Jag skall simma efter jobb och får ju försöka matcha tåg hem, men ugh. Fördelen med två tåg i timmen är ju att missar man det ena så kan man alltid ta nästa utan att behöva vänta halva djävla dagen, men eh… Inte idag! Allt blir bra kompis!

Gick upp tidigt och sprang imorse, så jag har redan 3,5 kilometer i ryggen :) Ser fram emot att simma, det skall bli himla fint. Fredag! Woo!

Imorgon serverar jag öl och musik på Hyttan så kom dit vetja? :)

HEJRÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: