Vårling

…och plötsligt var det torsdag. Bra dag, än så länge! 10:06 imorse frågade Martin mig ifall dagen var lugnare och man ba ”vi har haft öppet i 6 minuter så lite tidigt att säga” haha. Det var en massa strul med tåget imorse men jag hann ändå med min promenadslinga, och de två första delarna av Call of Cthulhu på den Lovecraft-podden jag lyssnar på — tredje tar jag på vägen hem :)

Ikväll blir det hockey igen och har vi tur tar Frölunda sin tredje poäng av de fyra som krävs för att vinna. I så fall blir lördagens match väldigt spännande. Vem hade kunnat ana att jag skulle sitta här och snacka hockey helt plötsligt? INGEN, that’s who. Hej och välkomna till Zombies sportblogg! o/

Jag undrar var min jeansjacka är, för övrigt. Försökte hitta den förra helgen att ha när vi besökte IPA-festen, men INGENSTANS där den borde ligga. Hrmpf. Vill VÄLDIGT gärna ha den till helgens ölmässa, men vi får se. Jag har hört mig för med Sega ifall de vill ses imorgon och har inte fått något svar, så om de har annat för sig får jag väl ta lite tid till att i lugn och ro rota fram min jacka. Den finns ju NÅGONSTANS i lägenheten (trots att jag nyss använde INGENSTANS för att beskriva dess whereabouts) så det löser sig väl, hoppas jag.

Jag har just köpt bussbiljetter för att åka och hälsa på Zzucken och Sanna om två veckor :D Eller ja, alltså, sista helgen i april. Men det är väl om två veckor~ish? Nu i helgen är ölmässa, helgen efter är påsk och *sedan* åker jag och hälsar på. Woo!

Försöker också lösa boendet för Medeltidsveckan eftersom jag inte riktigt givit upp min dröm om att få komma dit i år. Frågade mamma om det kanske går att sova i hennes kompis källare (GÄSTRUM) och hon kontrade med att jag nog kan bo hemma hos mommo. Det skulle ju absolut lösa mitt problem, men 1) Fan vad konstigt att bo hos mommo utan mommo? 2) Det är ju absolut inte ens säkert att vi har kvar mommos hem om fyra månader? Det känns väldigt osäkert, liksom. Skall peta på mamma i helgen och se vad hon tror, faktiskt. Chat är inte alltid det rimligaste mediat för vettig konversation. (Shock! Horror!)

HA EN BRA DAG HEJDÅ

2 kommentarer till “Vårling

  1. Googlade zombielicious för att söka ifall det fanns någon instagram att följa (Feedly är kasst på vissa vis och har inga länkar) och hittade en blogg som heter zombielicious som ba “Ååh vi ska ha barn”. Ba, vad jag vet har dom inga barn? :D Förvirrande. Det löste sig förstås när jag såg att din adress inte var just zombielicious, haha.

    • Haha! Ja, det kan ju bli lite konstigt :D Min instagram är voodoobunny, ifall du inte redan snubblat över den :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: