Tröttpigg

Jag är så TRÖTT just nu, men det har åstadkommits en hel del idag! Utöver att jag knåpat och knögglat för att försöka få igång pappas hemsida igen har vi varit i magasinet och hämtat min provdocka + symaskin, köpt ett mönster på Stoff och Stil samt kikat lite på tyger, ätit lunch, letat födelsedagspresenter i TRE OLIKA AFFÄRER och ätit glass i solskenet. Så jag kanske får lov att vara lite trött nu, änna? :)

Det blev …konstigt igår, får man väl säga? Ett par glas vin (vitt) till hockeyn och vi vann och plötsligt blev lite mer vin och sedan en DRINK på det pga är tydligen dum i huvudet emellanåt. Gick hem, tvärsomnade vid åttatiden och vaknade till igen vid halv tio. Drog i mig två resorb, hatade världen och somnade om. Sov tjockt till typ halv två, sedan sov jag väldigt lätt (var jag vaken? vet inte?) fram till halv tio (eller nio var det nog) när jag ba FUCK IT och gick och köpte frukostbröd åt oss. Inte bakfull idag. Wow. Glad för det :D Bara trött, men jag misstänker att jag sover gott i natt :P

Det har varit en bra helg. Så mycket bra grejer jag har hunnit med! Umgänge med Martin, Mia, Mamma, Rigmor och hela bunten, pilla lite födelsedagspresenter, massa god mat, bra hockey — det enda som saknas är banne mig en hundvalp, cirka! :)

Jag har tusen saker kvar att pilla på på pappas hemsida så jag skall inte bli långdragen här, jag ville bara smyga in och snacka lite :) Ha en fin fortsatt söndags-måndag! Det blir kort vecka och sedan spenderar jag nästa helg med Zzucken och Zzanna innan det blir dags att fira födelsedagspojkarna på söndag — Bobby fyller 6 idag, Sigge fyller 4 i övermorgon är det va? :) STORA KILLAR. Wow! <3

hejrå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: