Smärtskratt

Jag vet inte varför men jag har en liten ångestgrävling i magen idag. Den gör lite ont. Den bara …dök upp. Ofta när ångesten drabbar så kan jag ändå härleda det till något, men idag så vet jag inte alls varför det gör ont. Det går nog över. Det brukar göra det.

Annars är det bra! Det är fint väder, det är en fredag-på-en-tisdag och ikväll är det hockey, vilket blir kul. Konstaterade häromdagen att jag får lite ångest av att se på hockeyn eftersom min kropp har lite svårt att skilja på positiv och negativ stress just nu, men kroppen får fan ge sig. Jag vill se hockey, det är kul. Jag får helt enkelt låta kroppen hållas och inse att DEN ångesten är ofarlig, liksom.

Igår alltså. Blev helt random jätteledsen över att parallella linjer aldrig möts (mens på g lol) och berättade om detta för Martin på kvällen varpå han höll på att KIKNA av skratt, samtidigt som han alltså har en nerv i kläm i ryggen och har jätteont, så han stod framåtlutad över diskbänken och kved av skratt och smärta och det var väldigt underhållande, men också synd om honom. Gulle <3

Sprang inte igår, hade för mycket träningsvärk från backarna i söndags. Springer inte idag heller, men imorgon tänkte jag nöta lite backar och kilometer! Bra grej, det där.

Riskettan idag och jag blev just färdig med mackorna. Lokalen får jag ta så fort Ingemars möte är över. Jag hade fått för mig att de skulle sitta här ute invid mig så tänkte passa på nu när det ändå fanns folk på kontoret, men eh de sitter i lokalen jag skall möblera så :D

Ha en fin dag <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: