Rosa

Idag hade jag kameran i högsta hugg på väg till jobbet och det var ju en bra grej, faktiskt. Jag behöver fotografera mer, jag saknar det.

Det är torsdag, klockan är två så jag har i skrivande stund 8 timmar kvar på jobbet denna vecka och sedan är jag hos min bror och hans fru över helgen :D Yay! Ikväll blir det tvätt och hockey och förmodligen lite städa också för jag känner att jag villhöver det.

Lönen har kommit och jag har betalat alla räkningar, vilket som alltid känns bra. Jag hade ju gärna behållit alla pengar för mig själv (MWAHAHAHA) men samtidigt gillar jag känslan av att kunna betala för mig själv. Göra rätt för mig. Jag antar att det på något sätt håller ihop med mitt kontrollbehov, men det är också en sådan där grej som gör att jag är lite mer försiktig med pengar så att jag kan fortsätta att få min lilla gratification i att kunna betala mina räkningar. Nästa månad gör jag mig helt skuldfri vilket innebär att jag sedan kan börja fylla på mitt sparkonto lite extra varje månad. Vilken grej! Det ser jag fram emot. Det där med att köpa nytt boende ihop snart är kanske inte så långt borta ändå <3

Pojkarnas födelsedagspresenter är inslagna och jag är så himla pepp på att få träffa dem på söndag och ge dem sina paket. Jag hoppas verkligen att de skall bli glada, men ibland är det svårt att hitta den där PERFEKTA grejen till någon som är fyra och sex och byter intresse cirka varje dag. Skall även få tummen ur och fixa den där returen av bebjiejt som jag nämnde igår så att jag kanske kan få pengarna tillbaka för den. Skadar inte! Kan köpa öl för pengarna istället.

Torsdagsölen ikväll blir Bats av Wizard Brewing. Tror jag? Det är ölnamnet och inte bryggeriet jag tvivlar lite på.

Nåväl.

Bortsett från ångest-tisdag så har det varit en bra vecka. Fick ett mail som kunde bli lite kymigt förut så jag bad Ingemar att ta det direkt istället för att eventuellt eskalera det i onödan och öh, han hanterade det. Dels via telefonsamtal och dels via mail skickat från hans konto, så jag tror inte att det är något jag behöver röra mer i, vilket känns skönt. Blev lite stressad av att höra telefonsamtalet så det var ju skönt att jag inte behöver gå in i den konflikten. SÄGER JAG NU, ringer personen tillbaka hamnar hen ju hos mig i växeln lol :P

I ALLA FALL.

Hockey, öl, tvätt och diska lite. Städa lite. Nytvättade lakan i sängen! Ser redan fram emot att få lägga mig. Rentvättade lakan innebär även att vi kan bädda i våra NYA KUDDAR woo! Vilken grej!

Ha en fin eftermiddag/kväll, hörni :) (7 timmar kvar av arbetsveckan..!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: