Lilla solen

Foto: Eva Wei 2014

Onsdag, solsken och jag har nyss ätit lunch så magen är glad också. Bra!

Vi har handledarkurs om ett par timmar så jag skall strax förbereda mackor och ställa fram godis och frukt och så vidare, men innan dess tänker jag sitta här i värmen av mitt element och titta ut genom alla fönster som omger mig. Runt halsen har jag en gyllene korpskalle (liten) i en gyllene kedja (lång) och det är ju faktsikt en helt okej sak att ha runt halsen en halvsolig onsdagseftermiddag i slutet av april. På väg hem från jobb skall jag hämta ut försändelsen med födelsedagspresenter till mina brorsöner så att jag kan få det inslaget och klart så att vi kan lägga ut det i Martins bil imorgon — skall även få tummen ur och lista ur hur fasiken jag skickar tillbaka den där GIGANTISKA BB-8-dockan jag köpte till Bobby i tron att den skulle vara liksom liten och nätt. Den är verkligen skitstor, och inget som är kul för barn att leka med. Jag får fortsätta jaga efter en kul BB-8-docka och se ifall man kan hitta något bättre. Baby-ejt är ju Bobbys favorit! Sigges favorit är Yoda, och han LOVAR att han inte alls det är rädd för Yoda men börjar ändå gråta i skräck så fort jag tar fram mobilen för att visa det där klippet han hela tiden tjatar om att få se. Gullungar. Bobby får för övrigt LEGO innehållande både Baby-ejt och Darsväfer så det blir förhoppningsvis bra ändå :)

Jag skall förbereda både packning och tvätt inför morgondagen. Min värsta med att ha ett jobb är att det inte längre går att hålla efter tvätten så väl som jag skulle kunna önska, men vi klarar oss ju ändå. Skall se ifall jag kan sno en tid kanske både fredag kväll och lördag förmiddag nästa vecka, så tvättar jag innan jag och Martin åker till Vikingamarknaden i Ale. (och kanske en tid på typ måndag kväll för att tvätta mitt tyg så att jag kan syyy så snart som möjligt efteråt? vi får se!) (skall ju hitta tyg att köpa också :P)

Mår bättre idag. Det mesta av ångesten redde ut sig under gårdagen — vilket såklart inte innebär att jag skall lägga tankarna på att få hjälp med ångesten på hyllan, för den är ju såklart tillbaka om någon dag igen. Kokta lilla groda, dag ut och dag in.

Ha en fin dag <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: