Lilla lila

Mitt enda klagomål på en i övrigt fullträff till helg är att min buss fick punktering vid Landvetter igår och jag efter en stunds väntande i hopp om snabb lösning fick kasta mig på första bästa flygbuss för att komma in till stan. Som Martin sade så var det ju absolut ingen stress under dagen — alla förstår om vi är sena för att min buss gått sönder — men jag var trött, kall och hungrig så ville helst bara komma iväg från flygplatsen. (bussturen går alltså via Landvetter, jag har inte flugit någonstans i helgen lol)

Så mycket god mat, bra sällskap, bra film och gött häng det har varit denna helg alltså <3 Avslutade allt med en film på soffan med Martin och sedan en löptur där jag hoppades på 3 kilometer men sprang 4,2! Yay!

Vill springa ikväll igen. Vill mata lite Hellsfjäll; Min plan är att springa mitt vanliga varv, men varje gång jag skall upp för backen springa liiite längre upp tills jag klarar hela. Taggad på att se ifall jag kan orka någon meter extra ikväll, kanske :D

Jag har drömt om jobbet cirka hela natten så vaknade och var ju lite lagom off, men dagen hittills har gått bra. Jag har nött bort den jobbigaste arbetsuppgiften och jag hoppas att det gick bra. Vi har haft lite felkommunikation gällande schemat nämligen, så var tvungen att pussla runt och flytta typ femton elever från en vecka till en annan, vilket jag inte gillar. I många fall fick de lite bättre tider än innan dock, så jag hoppas att de liksom …är okej med det. Vi kan ju inte göra något annat liksom — det finns ingen lärare den veckan, men ugh.

Men ingen full-blown ångest, än. Dagen har avlöpt bra hittills. På lunchen satte vi oss ute på muren vid kyrkan och lapade sol ihop. Det var fint. Längst upp på kyrkan satt en mås, vilket var kul. Kyrktupp? Nope! Kyrkmås!

Jobb idag + imorgon, ledig onsdag och hoppas kunna städa hemma då, jobb torsdag + fredag. På fredag förmodligen en öl efter jobbet, på lördag vikingamarknad och troligtvis finalmatch i SHL ifall de inte avgör allt på torsdag. 2-2 i matcher så öh inget är klart än.

Idag samlar livet pluspoäng. Det är fint.

Valborg imorgon. Sju år sedan jag och Martin möttes första gången! Det är fint, också. Vi firar ju inget sådant och egentligen firar vi väl inte så mycket något alls, men ja. Jag kan fira lite i mitt huvud. Jag är glad att jag träffade honom :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: