Frohe

Världen luktar vår och blommor och bortsett från oktober så är detta min bästa månad/säsong på året: försommaren. senvåren. (k älskar ju julen också)

Jag skulle ju göra en massa grejer samtidigt som jag höll ett halvt öga på hockeyn igår men det var så drattans spännande att jag sköt upp diska och packa till imorse istället. Däremot hade jag fin timing på tvätt vs. pauser så hann ner i tvättstugan för mina bestyr utan att missa en sekund av faktiskt hockeyspelande — woo!

Räknar med att missa morgondagens match för jag misstänker att varken Ricard eller Sanna är jättetaggade på att se på hockey, men jag hänger åtminstone med i resultatet via Flashscore, så! :)

SÅ SKÖNT med nytvättade lakan i sängen. Sov som en gud de stunder jag sov — jag studsar en del just nu, men somnar lyckligtvis om relativt snabbt igen mellan varven. Hade dock stel nacke imorse — de nya kuddarna är både högre och mer kompakta än våra gamla, utslitna kuddar så jag har väl haft huvudet lite högre än jag är van vid. Räknar med att det blir bättre så fort vi sovit ner de här kuddarna lite till, så :)

Slutar om två timmar och om tre timmar går min buss och om fem timmar kramar jag på min bror! Allt är bra kompis! Solen skiner, det luktar blommor, väskan är packad, lunchen är snart i micron, poddarna är laddade och klara. Tänkte ge mig i kast med en fyra-delars podd om The Dunwich Horror (av HP Lovecraft Literary Podcast — hppodcast.com såklart!) och det känns peppigt och bra. På vägen till bussen skall jag köpa en cola och ett wienerbröd. I väskan ligger the King in Yellow ifall jag vill läsa lite — får se ifall jag tar upp den för bussresan eller om jag låter den ligga. Jag tror att poddarna lockar lite mer just nu :)

Alla räkningar har nu dragits från kontot (woo!) och om en vecka så hoppas jag köpa TYG! Jag har hittat en modell TILL jag vill sy men det är en lajvklänning (prinsessklänning typ) så den får också vänta. Vi börjar med den häringa gula sommarklänningen jag planerat, samt en kortärmad knektskjorta. Det räcker fint såhär innan Medeltidsveckan :)

Till skillnad från tisdagen så är allt alltså på rätt håll idag. SÅ SKÖNT. Peppen är hög, känner mig glad och bubblig, känner mig taggad på vår och familjemys och tyg och cirka ALLT just nu. Älskar’t! Kan jag inte få må såhär hela nästa vecka också..? <3

På tisdag är det sju år sedan jag och Martin träffades för första gången. Det känns som en evighet, det känns som igår. Fy bubblan vad jag älskar den människan alltså <3 <3 <3

OKEJ HA EN BRA DAG jag bloggar prolly inget alls i helgen pga syskonhäng men eh vi får väl se :)

Hejrååå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: