Bzzz

Plötsligt hade jag färgat håret och var i alla fall *lite* mer okej med selfies igen. Woo!

En helg kom och gick! Jag avslutade helgen i denna solgula sommarklänning vilket kändes som helt rätt grej att göra (man får ju klä upp sig när man skall ner till Hyttan och heja på Frölunda!) och sedan sov jag som en stock pga skittrött sedan i lördags. Eller va, nu blev allt väldigt omvänt.

I fredags chillade vi och jag färgade håret. Vi tittade på the Dirt och var nöjda med hur den var som film. Rekommenderar, i synnerhet om ni a) gillar Mötley och b) vill lära er mer om dem. Filmen liksom boken är ju såKLART full av en hel del överdrifter osv, men äh. Rock n roll, vafan. Efteråt gick vi ner på Hyttan för jag ville ta kort på en öl som skulle postas på Hyttans Facebooksida, och eftersom vi råkade springa på lite kändisar och nya vänner (nice!) så råkade vi väl bli kvar en stund. Oops.

På lördagen mådde Martin inte alls bra (inte bakfylla!) och blev kvar hemma när jag och Puh stack på ölfest på Wine Mechanics. Alex tog den sista biljetten så det blev väldigt trevligt häng ändå, men fy fan vad jag kände mig som världens taskigaste flickvän när jag gick iväg och Martin låg kvar hemma och mådde dåligt. MEN. Han sade att han ville att jag skulle gå, och jag tror också att man gärna vill få vara ifred och vila i lugn och ro när man inte mår bra. Hade jag varit hemma så hade det blivit en annan grej liksom.

Ölfesten var lite märklig och kanske inte helt vad vi hade trott, men det blev himla bra ändå faktiskt. Jag hittade en sjukt bra sur-IPA (Poppels Sour IPA, rekommenderarrrrr!) och när vi druckit våra fem små provöler var så gick vi över till Spike och satte oss i solskenet och göttade. Sedan åkte vi till Surte och gick till Beeriums bryggbar Barium och hängde en stund, så det var rejäl barhopping när man var på tredje baren redan vid 17:00 lol. Olof kom och vi gick gemensamt ner till Martin som äntligen mådde bättre, och sedan blev det öl, skitsnack och musikvideos en bra stund. Öh. Alex och Puh stack vid midnatt, Olof en timme senare — och jag och Martin satt i typ två timmar till och tittade på gamla rockvideos och insåg väl inte att vi är GAMLA och inte orkar fucking dygna :D Så SJUKT trött på söndagen. Inte ens i närheten av bakis, för jag var duktig med både vatten, läsk och resorb på lördagskvällen.

Idag har jag inte längre en Fitbit pga batteriet är dött och laddaren är helväck (skulle ta hem i lördags, den är INTE i min väska, inte hemma, inte på jobbet. hejdå laddaren) och den modellen jag vill ha finns inte alls längre. Så. Det var kul så länge det varade (typ sex år) men nu får det nog vara. De andra Fitbitmodellerna som finns är bara armband hela bunten och det vill jag inte alls ha.

OK. Efter stan idag skall jag hämta en tisha åt Martin inför morgondagens hockey, och sedan även köpa stolskuddar till våra utemöbler som Ingemar just släpade ner från vinden med buller och brak. Vårkänslorna i det? :D <3

HA EN BRA DAG

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: