But: Puppies!

Det har varit en Sådan Där dag igen. Det är bättre nu, men imorse hade jag ångestpåslag och magen full av monster och ville mest bara gråta och krypa ner i sängen igen. Det är inte normalt. Jag har väl lite sådär acklimatiserat mig och VANT MIG vid det, så det krävdes faktiskt att Mia sade åt mig när vi fikade i lördags att det liksom inte är normalt att ha störtångest flera dagar i veckan, att det inte är så man skall leva. Hon har ju rätt. Jag har bara varit en kokt groda under en längre tid och liksom inte tänkt på det, på riktigt. Man är väl lite dum, på det sättet.

Det är bättre nu, dock. Ett mindre ångestpåslag efter lunch men det gick över relativt snabbt, och just nu är jag nästan ångestfri. Vi kan säga såhär: Min lilla ångest just NU är hanterbar. Ångesten imorse var det inte. Eller ja, jag hanterade ju den också men ÅH ni fattar vad jag försöker säga, väl.

Två timmar kvar av arbetsdagen och sedan skall jag fixa färdigt pappas hemsida och se på hockeyn. Sedan sova. Jag VILL egentligen städa i sovrummet men idag har jag varken tid eller ork så det får skjutas lite på. Har lite stress över att jag VILL följa hockeyn nu såhär i sista skedet men det sätter ju en del krav på mitt schema, också. Måste schemalägga saker runt hockeyn för att hinna med allt vilket såklart blir ytterligare en stressfaktor. Men, hockeyn är över antingen redan på lördag (#optimistjavisst) och annars typ onsdag eller fredag veckan därpå, och sedan blir det inget mer förrän typ januari 2020 så jag tänker att jag kan ”stå ut”, för jag vill ju så gärna. I värsta fall får jag väl bara skippa att springa nu i två veckor om det känns som att det blir för mycket att hantera? Det FUNGERAR.

Ughhh jag vill väl egentligen mest bara skriva peppigt och glatt och så blev hela inlägget bara grå sörja men jag behöver få ventilera, ni får förlåta att jag är så mycket dy just nu. Solen skiner, det är varm, det har varit fin påskledighet, om tre dagar får jag träffa Zzucken och Zzanna och på söndag skall vi fira två helt sjukt awesome smågrabbar som fyller 4 och 6 och alla dessa saker är bra och fina och så djävla värda, faktiskt. Igår gick vi runt inne på Stoff & Stil och tittade på tyg och jag drömde om saker man kan sy, och just NU när jag tittar ut genom dörren så ser jag en helt tokigt söt liten svart hundvalp, så se — allt är inte bara svart och kaos! Hur kan en värld där hundvalpar finns vara dålig? (lalalala låtsas INTE om terrorism på Sri Lanka/resten av världen just NU för jag klarar det inte idag, k?)

Hundvalpar. Tack. <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: