BUNNEH

Det här är en gammal bild. Jag insåg igår att jag liksom inte tagit selfies på ett tag, och jag undrar om det ligger något bakom det? Jag bara ..känner mig inte jättesnygg, I guess. Tråkig och tantig. Det blir säkert bättre så fort jag fyller på med mer henna i håret så att jag får bort de blonda rötterna, vi får se. Jag tar bara träningsselfies för tillfället och de flesta av dem vill jag inte ens dela. #millennialproblems

Det är fredag! Idag hade jag tunn jacka på mig på väg till jobbet — och inga långkalsonger! Är det kanske vår nu? Är det så?? JA! Jag röstar för det. I alla fall så länge det fortsätter att vara milt och soligt ute. Igår var det 18 grader ute vid åttatiden på kvällen. Så HIMLA skön dag? Wow.

Jag har träningsvärk i benen idag. I vanliga fall inga större problem, men om man dricker lite vin (pga Martin fyllde år) så får man tydligen BAKFYLLA I BENEN, jag har skitont och går mest runt och tantmuttrar lite över att jag är bakfull. I benen. Vafan??

Skall strax äta lite lunch och sedan har jag ett par grejer kvar av arbetsdagen. Jag är kluven mellan ”aaaaargh tiden räcker inte till” och ”äh, chilla lite, du hinner allt du skall” och vi får väl se vilken sida som hade rätt sedan. Strax under två timmar kvar av arbetsdagen. Hej hopp!

Jag är snabb när jag behöver vara det.

Men ja, Martins födelsedag kom och gick och imorgon skall vi på ölmässa. IPA-mässa, even. Jag som inte är det största fanet av IPA? Förstår inte hur detta gick till. Biljetterna, alltså. Men jag skall ge det ett försök! Det finns ju faktiskt IPA jag gillar. Galgbacken från Barlingbo Bryggeri, t.ex. Där jag lekte som barn.

Funderar på att besöka saluhallen i centrum innan jag sticker hem sedan. Köpa lite snacks, typ. Ost och korv, bra grejer. Det är ju ändå fredag, osv.

Jag svamlar. Skall posta och avsluta och sätta igång med de där sista grejerna jag behöver få gjort för dagen :) Ha en fin fredag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: