Helgzzzz

Sent inlägg idag, men det har varit att göra hela dagen – vilket är skönt :)

I fredags kom jag hem, promenerade, tvättade och såg på Fab5 med ett glas vin i handen. I lördags åkte jag in till stan, köpte strumpbyxor och promenerade hem. På kvällen var jag på fest med en massa folk jag inte sett på länge vilket var himla fint faktiskt, och kom hem i helt okej tid vid midnatt som värsta Askungen cirka. Igår gick jag ett varv runt sjön och sedan åkte vi till Rigmor och åt våfflor, kvällen var lugn. Bra helg! Lagom lång, faktiskt.

Den här veckan jobbar jag mån-tis, tors-fre och det blir BRA. Ullared på onsdag! Bästishäng på lördag! Inget snack om födelsedagar! (host)

Vilket kort inlägg. Jag trodde jag hade mer att säga, men öh. Vi snackar väl mer imorgon. Jag är nog lite off för att dagen strax är slut och ikväll tänkte jag springa så fort jag har tagit hand om disken hemma :)

Ha en fin kväll <3 (SOLSKEN!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: