Age appropriate

35 om en vecka och det börjar (äntligen?) synas! Fast jag fick visa leg på systemet idag också så jag vetefan. Jag har sett 18-åringar, jag ser absolut äldre ut än dem! >_<

Nåväl.

Sprang igår! ”bara” 4 kilometer, men jag tog en promenad på 3 kilometer efter det så det kändes ändå bra. Kastades mellan sorg och glädje när jag först upptäckte att en av mina favoritlåtar av In Extremo (Küss Mich) försvunnit från Spotify, men även att die Ärzte plötsligt finns! Sträcklyssnade på alla mina bästa Ärzte-spår och var NÖJD. Sörjer ändå Küss Mich, men hoppas att den kommer tillbaka.

Småstressad över lite saker på jobb idag, men overall är allt väldigt bra. Det är fåniga saker och det går att fixa, jag bara …hänger upp mig lite, antar jag. Det har varit en förvånansvärt smidig vecka trots en sjuk lärare, men jag ser fram emot att ha full lärarstyrka nästa vecka.

Poppar R.E.M och försöker få magmonstret att chilla lite. Tänkte förbereda inför morgondagens städpass så att jag kanske kan ta det lite lugnare imorgon. Å andra sidan har jag inget annat att göra imorgon så fuck it, kanske?

Fest på lördag, det blir bra. Lite stressad över det också, blir lite nervös av att behöva (” ”) umgås med folk. Nästa lördag blir det också fest. Eller ja, någon form av icke-firande av mig. Häng, kan vi väl kalla det? Vi behöver inte låtsas om att det har med min födelsedag att göra. TRA LA LA JAG ÄR 25 INTE MER.

Ser fram emot onsdag. Ser fram emot Ullared. Det skall bli himla kul! Jag har lite kläder jag behöver uppdatera garderoben med så hoppas att Ullared skall kunna leverera. Eller ja, GEKÅS dårå.

Efter jobbet idag blir det en promenad in till centrum för att köpa en kofta och eventuellt ett målarblock + penslar, sedan lite promenad från Bohus innan jag har saker att göra hemma. Ni vet, det där administrativa jag inte fixade i tisdags… :P

Ha en fin dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: