Lucia :3

hEJ DET HÄR TÖNTIGA FEJSET HAR GLITTER I HÅRET och det kliar satan, så vi får se hur länge glittret får vara kvar. Det ser typ fint ut, åtminstone? Kanske värt det, vi får se.

Lucia! Jag gick upp lite före Martin idag och tände ljus, så när han kom ur sängen hade vi ljus på bordet. Jag lyssnade på Lucialåtar och diskade, och sedan gjorde jag mina vanliga morgonbestyr. Vi bestämde oss för att stanna hemma ikväll då Martins förkylning inte alls lättat under veckan, så det blir en kväll på soffan istället. Jag skall köpa med mig lite gott hem (Glögg och sådant, tänkte jag) så får vi se lite julfilm och ta det lugnt istället. (just NU känner jag att min hals gör lite ont?? hoppas att det inte är något, for fuck’s sake -_-’)

Torsdag, veckan är nästan slut och imorgon kväll åker vi till min bror och hans familj och levererar julklappar till smågruset! Det blir awesome, ser fram emot att få träffa busungarna lite <3 Vi var hembjudna allihop till mamma på söndag, men vi skall dit nästa fredag så eftersom schemat är lite tight såhär inför jul var det enklast att ta Sega med familj imorgon istället. Lugnare så. Martin skall eventuellt knö upp till Ölof imorgon och spela lite tvspel så att jag kan få vara ensam hemma en stund, och om det sker så DJÄVLAR I MIN LÅDA skall jag julstäda! :D Det ser jag fram emot! …bäst att stoppa in ett par mojitoburkar i kylen så att jag har partystäddricka också i så fall :3

Får se hur jag gör efter jobb imorgon; sistgång jag skulle till Fredrik så missbedömde jag hur lång tid saker tar och fick idla på stan i nästan två timmar, så det känns mer värt att åka hem och chilla en stund innan jag tar tåget in. Beroende på var Martin är så kan jag ju eventuellt åka med honom också… HM. Nå, intresseklubben antecknar ;) Det löser sig.

Ha en fin Lucia! Jag hoppas att någon sjungit för dig idag <3

OBS SPRANG IGÅR, det blev 5km upp/ner Hellsfjälls, så halva varvet och tillbaka samma väg.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: