Höhö minimal tillgång skapar jättemycket efterfrågan! eller va?

Gillar att filtret får mig att se sminkad ut idag. Truth be told så har jag bara ögonbryn + sjukt osynlig ögonskugga på mig. Har mascara och eyeliner i väskan men tror faktiskt att jag skippar — skall ändå hem och sminka av mig senare, och sedan DJÄVLAR I MIG partysminka :D

Jag har fortfarande ingen aning om vad jag skall ha på mig kväll! Martin gick ner och tog en öl och såg på hockeyn igår kväll och jag skulle städa och styra upp saker (utöver tvätten) men jag fastnade med en god öl på soffan och hade hemmaallsång till min topplista över 100 bästa låtarna 2018. Det vill säga, de 100 låtar jag personligen spelat mest, alltså ;) Det är en så himla bra lista! Alla borde lyssna på min topp-100 för den är helt klart BÄST!

Vet ni vad jag inte gillar särskilt mycket? Kalle Anka på julafton! Det är svintråkigt! Jag har sett det där liksom 30+ gånger nu. Som barn var det spännande och det var ju fint när hela familjen var med (och mommo som alltid sjunger med i låtarna <3) men herregud. Jag är 34. Jag är än så länge barnlös, så jag kan inte uppleva detta genom ett barns ögon. Istället sitter man där och gäspar och tittar på grådassigt tecknat för att man SKALL. Jag hade hellre tagit med en bok att läsa under den här vänteperioden, men ja. Det är ju inte heller okej. Man får bara spela med snällt och titta på världens tråkigaste tecknade kortfilmer. Hepp.

NÄSTA VECKA ÄR DET JU BANNE MIG MUSIKHJÄLPEN!? Wow. Det hade jag nästan glömt bort. Bästa veckan på året! <3 Kommer ni ihåg när jag blev uppringd och fick snacka med Howlin’ Pelle mitt i natten? Det var tider det! :)

Hade någon idé om att gå in till Nordstan och köpa Lusse Lelle efter jobb men den är alltså nästan slut. Klockan 10:00 fanns det 352 på hyllorna; nu, 10:20 så finns det 67 kvar. Wtf? Det här är ju bara fånigt! Den sålde slut väldigt snabbt förra året så man SKULLE ju kunna tro att Brekeriet släpper extra i år, men NEJ. De släpper färre! De fokuserade på att stocka barer med öl, och släppte en mindre batch på Systembolaget. Sådant kan göra mig lite trött; det är skitmånga som vill ha Lusse Lelle efter förra året — dels de som drack den och tyckte om den (jag!) och dels de som aldrig hann köpa och som är jättenyfikna. Tråkigt, jag var ju sugen på min favoritöl från förra året… :/

NÅVÄL.

Kort dag på jobb, sedan eventuellt gå inom Systemet på Nordstan *ändå* eller så åker jag bara raka vägen hem istället. Vi får se. Jag skall göra mig snygg och sedan åka in till stan igen och gå på julbord och julshow! Det blir en bra dag trots att jag inte får några Lusse Lellar..! :)

Ha en fin dag ni också!

En kommentar till “Höhö minimal tillgång skapar jättemycket efterfrågan! eller va?

  1. Håller med om Kalle, mina farföräldrar hade dessutom den dåliga smaken när jag va liten att spela in skiten så jag har väl sett det särmprogrsmmet ett par hindra gånger i min barndom. Min dotter på 4 år verkar i och för sig inte heller särskilt intresserad, för mycket annat att se på numera.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: