Fem

Det är ingen vidare start på den här dagen, faktiskt. Dels så har all den oerhört vackra snön som föll igår på väg hem från jobbet smält bort i regnet och plusgraderna, dels så låg jag vaken under en större del av natten och försökte till slut sova på soffan istället. Det gick SÅDÄR. Nu är jag trött, seg som sjutton och funderar över ifall halsen gör ont för att jag sovit i drag eller ifall jag faktiskt ÄR på väg att bli sjuk. Det har ju legat på lur ett tag nu, liksom. Förkylningsguden hemma och åtminstone två störtförkylda kollegor på jobb. Det är onsdag, om jag bara klarar av imorgon också så går fredagen snabbt sedan. Stå ut liiite till, snälla förkylning. Jag kan vara sjuk över jul om jag måste, men låt mig åtminstone inte vara sjuk på jobbet.

Igår kväll såg jag färdigt the Haunting of Hill House och var ledsen. Alla jag sett skriva något om den har nämnt att den är läskig, men det är den inte. Den är bara hemsk. Hjärtslitande. Det finns för mycket av mig och mina önskningar i det där för att jag skall kunna separera mig från det, och hur mycket jag än tyckte om serien (för den är SJUKT välgjord och utsökt castad) så är jag ändå ledsen att jag såg den. Det är för nära intill. 

Älskade Anna.

Jag ser i alla fall fram emot ett par dagar ledigt. En extrem långhelg följt av två korta arbetsdagar innan lite mer ledighet. Kanske man till och med skulle hinna GÖRA NÅGOT under den här tiden? Vilken grej det hade varit! Det hade varit kul att ha tid att sätta sig ner och skapa något. Jag har så många projekt som ligger och väntar, så vi kanske kan göra något åt det. Och städa! Storstäda! Jag skall städa på lördag när Martin skall in på stan och handla julklappar. Det innebär åtminstone kanske två timmar i fred då jag i lugn och ro kan slita ut allt jag vill ha bort och rensa och ställa i ordning resten. Det ser jag fram emot! 

…är man vuxen eller bara knäpp i skallen om man ser fram emot att få storstäda? 

Den här veckan har känts helt fel sedan start. Igår hade jag torsdag och det har jag nog idag också. Idag måste jag dock baka, jag har lovat saffranskladdkaka på jobb imorgon. Jag insåg i nättras när jag låg och vred mig och försökte somna om att jag ju inte alls har tid att springa idag pga måste (””) baka. Jag får springa imorgon istället. Snälla Carina spring imorgon, du behöver det.

Jag är så trött. Jag vill hem, baka och lägga mig. Vi får se, dagen blir säkert bättre när jag vaknat till lite mer. Nu skall jag ta en kopp varm choklad trots att det är socker i, för jag behöver värmen och blir förhoppningsvis lite piggare. Om inte annat vore det skönt för min lite raspiga hals…

Ha en fin dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: