Varför vara proaktiv?!

Ytterligare en kall morgon — det var -10 utanför fönstret när vi gick upp imorse. Yikes!

Började titta på the Haunting of Hill House igår, den har ju fått väldigt bra kritik och jag var sugen på något lite lagom att ha på när jag fixade med rören till Martins jölkalender. Såg två avsnitt och är väldigt nöjd hittills, det finns potential! Andra avsnittet handlade (SPOILER!) om den ena systerns död, och jag fick ju liksom hjärtsnörp. Jag klarar inte av det där. Jag kommer att fortsätta titta, jag var bara lite ledsen igår. Martin var nere på Hyttan och tog en öl men kom hem strax efter och kramade på mig när han såg att jag var ledsen. Himla bra kille <3

Det är onsdag och jag har fullt upp med att förbereda inför kvällens handledarkurs! Jag har just torkat av alla bord och ”dukat” upp med block, böcker och pennor. Strax skall jag dammsuga hela teorisalen och sedan dammsuga och skura receptionen för FOLK HAR KLADDIGA SKOR PÅ VINTERN och golvet är fullt av skoavtryck. Yikes! Var och handlade före jobb så jag skall göra mackor och fylla godisskålarna efter lunchen, och sedan är jag nog redo att ta emot folk. I vanlig ordning påminner jag via sms att folk bör betala i förväg — i vanlig ordning har inte en kotte betalat i förväg. Deras problem, det är ju de som får stå i kö och vänta ikväll. Suck.

MEN JAG SKALL SPRINGA IKVÄLL. Jag städade inte igår, jag förberedde som sagt rör och såg på Netflix, men kvällens plan på att springa kvarstår och jag hoppas att jag inte fryser ihjäl :D Efter ett par morgnar med minusgrader och tjock, rökig andedräkt börjar min haka bli narig. Just ja. Jag hade glömt den delen av vinterbesvären… Tur att jag har bra ansiktskräm! :)

ANSIKTSKRÄMER. Hudkrämer. Är det normalt att man blir helt förtjust i sådant när man är 30+? Har det liksom att göra med att man tycker att huden inte är så spänstig längre, eller varifrån kommer detta plötsliga intresse att hålla huden insmord och mjuk?

Jag använde förvisso hudkrämer även när jag var 20+, men ändå.

Huset jag och Martin smugit lite på och velat köpa är just nu i bidwar och har blivit en halv miljon dyrare än det var när vi först såg det på Hemnet. Tusan också! Det var liksom PERFEKT. Helt galet. Men det kommer fler hus, fler möjligheter :) Har vi överlevt snart 10 månader i hans lilla etta med sovalkov så klarar vi väl en stund till, liksom.

SNART TIO MÅNADER!? Ja. Herregud. På söndag firar vi 10 månader som sambos. Snart ett år! Var tog tiden vägen?? Det är helt overkligt. Älskade, finaste, bästa Martin. Kärleksknips. Krabbmeister. Så glad jag är i honom fortfarande, efter snart 6,5 år tillsammans.

Ha en fin dag! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: