Tipp tapp

Frosten är så OERHÖRT vacker, och samtidigt är det så orimligt kallt. När jag promenerar till jobbet är det på sitt sätt trevligt med frostnupna kinder, men när det sedan är precis lika kallt under min arbetsdag… yikes. Sitter med långärmad tröja, stickat över, halsduk, vetevärmare i knät, element precis intill — huttrar ändå. Och det har inte ens blivit kallt ute på *allvar* än. Jag fruktar vintern. Jag skickade en parafras på Zuul till Martin; There is no girlfriend, there is only istapp. Han garvade.

Jag hade tänkt gå till ankorna och mata dem igår kväll, men jag fastnade i att pyssla med min jölkalender istället. Detta har hittills resulterat i åtta nästan färdiga rör, samt limstift över hela mina svarta byxor. Är jag fem år gammal eller?? Herregud. Bokade en ny tvättid på torsdag, får knö byxorna i tvätten då. Afaik så är limstift lätt att få bort med varmvatten — det finns ju en anledning att man ganska fritt låter småbarn leka med dem.

Finaste Martin hade köpt ett julmagasin åt mig när jag kom hem igår! Det ser jag fram emot att få sätta mig och bläddra i så fort jag har fått ordning på saker hemma :) Det finns lite begränsat med möjligheter för ett storstäd nu inför advent, men jag skall försöka. Det finns en plan på en läshörna där jag då i framtiden skall sitta med mitt julmagasin och läsa, med en varm filt om mig och med en kopp varm choklad på bordet :3

Borde jag ta med mig min varma filt till jobbet? Diskutera i små grupper!

Skall springa ikväll eller imorgon. Just nu är jag mest pepp på att få lite städat ikväll och i så fall springa imorgon, men vi får se. Torsdag är som sagt tvätt och ”försök bli klar med den djävla kalendern” och på fredag lutar det åt lite häng med Sega och hans familj innan jag åker hem för dagen.

På lördag fixar jag ett gäng till av julklapparna som står kvar på min lista (är planen, hoppas att Klädkällaren tillåter!) och sedan är jag nästan klar inför jul. Behöver även besöka magasinet — tänkte höra med Rigmor om hon kanske har lust att köra mig dit när vi ändå är ute och far..? Jag känner mig bara så besvärlig som kommer med en massa ”kan vi köra till y och x” hela tiden, jag hoppas att hon säger ifrån om hon känner att det blir för mycket snålskjutsande. Så fort jag har fixat färdigt den sista presenten för hennes 70-årsdag skall jag gå dit och fika med henne tänkte jag, vilket förhoppningsvis då sker i nästa vecka.

Om jag städar ikväll och springer imorgon skulle jag kunna gå till Clas Ohlson och köpa bubbelplast till jölkalendern… Något att tänka på. Imorgon är Handledarutbildning för den delen, och det är alltid en viss frustration som medföljer på det, så det kan ju vara extra skönt att springa då. HM. HMMMMM.

Okej. Ha en fin dag! Jag värmde just på vetevärmaren så just nu är jag lite mindre istapp och lite mer Zuul Carina.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: