Singla slant

Jag somnade himla gott i nättras,och sov finfint fram tills jag plötsligt vaknade och INTE KUNDE SOMNA OM. Vad är det för idiotpåhitt? Låg vaken i vad jag tror var tre timmar innan klockan ringde. Var inte det minsta nöjd. Huvudet värkte. Det regnade ute. Skall jag orka gå min morgonpromenad i regnet när jag inte ens fått sova? Tog en dusch, ändrade sedan mina planer: Ett senare tåg.

Ägnade morgonen åt att nästan få klart Jölkalenderrören, och slog in ett par julklappar. Lyssnade på julmusik. Pussade på Martin. Tog en ipren. Plötsligt kändes saker lite bättre igen.

En kort promenad till jobbet, men ändå en promenad. Lyssnade på lite podd och julmusik, och när jag kom fram fick jag höra att en elev som verkligen kämpat fick tag på ett körprov imorse och LYCKADES. Hojtade rakt ut av spontan glädje, det var fint.

SÅ. Dagen kanske inte började helt awesome, men den börjar banne mig ta en rejäl vändning till det positiva! Efter jobb skall jag till Fredrik och Frida en sväng och leverera adventskalender till grabbarna. Innan dess åker jag antingen hem och chillar en timme (skall vara hos F&F halv fem; slutar två) eller så hittar jag på något på stan. Kalendern är dock ganska otymplig så frågan är om jag inte bara skall köpa med mig ett limstift (mitt tog slut imorse när jag bara hade två rör kvar!) och fixa färdigt rören innan jag sticker över till brorsan :)

Sista november, imorgon börjar julbestyren på allvar! Först och främst min bästa nya tradition: julshoppa på Klädkällaren med Rigmor. Det är så himla fint att jag har en så sjukt bra svärmor? NÖJD!

Ha en fin dag! Det tänker jag ha, trots lite tröttma i kanterna :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: