Ni kan snacka er skit

JAG SPRANG IGÅR

men jag sprang bara tre kilometer. ”Bara”. Frosten är hal och jag ville inte riskera att falla och skada mig. Nästa gång jag springer ser jag till att få broddar på skorna först, då minimeras fallrisken markant. Bra grej! Ändå bra springtur, kom iväg lite snabbare än jag brukar. Jag är dock fortfarande för långsam för Sub-30, men EN DAG™ skall jag klara det. :)

En regnig dag idag. Jag hade på mig cirka femtio lager kläder idag, med ett yttersta lager av regnkläder. Ändå blöt när jag kom till jobbet, lol.

Köpte sista (KANSKE!?) julklappen till Martin igår, och min lista över folk jag har kvar att köpa till är allt kortare och kortare. Hoppas avklara tre personer på listan i helgen, och sedan har jag 2-3 kvar varav en egentligen redan är klar, tror vi. Efter jobbet imorgon skall jag gå och leverera årets julkalender till smågruset — samma slags bokkalender som de fick förra året, hoppas att även denna skall vara uppskattad :)

Ikväll… göra klart kalendern till Martin. Nästan sista chansen; jag får köra finlir imorgon, men jag kan ta datorn och sätta mig i sängen och titta på MovieBitches (ligger så långt efter!) och slå in de sista rören och fixa till. Jag är inte nöjd. Det blir inte alls som jag vill, men det får duga. Får se ifall jag kan rätta till det dåliga till nästa år. Jag har för höga krav på mig — Martin är ju bara glad över att jag är så engagerad i bra öl till honom, och struntar ju mer eller mindre i ifall rören är PERFEKTA eller ej. För mig är ju inslagningen halva presenten, och jag skäms över hur fult det här bli. Nästa År™!

På lördag blir det den årliga jultrippen till Klädkällaren med Rigmor, och på kvällen skall vi fira Olof. Planen är att mellan Klädkällaren och kvällen hinna städa hemma — jag har förvarnat Martin att jag kommer att styra omkring, så han kanske kan vacata lägenheten en stund :P Han kan väl gå upp till Olof och spela TV-spel………. vi får se. Annars får han göra sig liten och hålla sig undan, såvida han inte själv är sugen på att städa :P

Surar över UPS just nu; Beställde Alex julklapp att levereras till kontoret eftersom sistgång vi handlade från den butiken hamnade vårt paket i Angered, men så får jag mail från UPS att de försökt leverera men ingen var här?! BULL FUCKING SHIT! Det har funnits folk på plats sedan sju imorse, och när de nu tydligen ”försökte leverera” vid klockan ett satt vi fyra pers och snackade i köket som alltså är PRECIS INNANFÖR DÖRREN HÄR. Orkar inte ringa och tjafsa — paketet finns på spelbutiken som ligger 100 meter från jobbet så tar den vägen när jag går till jobbet sedan och hämtar mitt paket då. Mest sur över att de LJUGER. Suck.

ANNARS ÄR DET BRA, trots dåligt väder, dumma UPS, stress över jölkalender och kort springtur igår. :))

Ha en fin dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: