Four-eyes

Mer Snepchetbilder, för det är rimligt.

Tisdag! Jag skall köra bil idag. DET NI. Just nu kör vi dock Riskettan, men eh… om en timme. Carina. I bil. I GÖTEBORG. …med trafiklärare, trots att jag har körkort sedan tre år, lol :D

Ikväll skall jag springa! Det blev inget av med det igår, så idag har jag inget val. Det är (äntligen?) kallt som fan här, det var en minusgrad när jag gick till jobbet imorse och det jag har på mig till och från jobbet just nu verkar vara precis för lite, så det är väl dags att dra fram vinterpaltorna på allvar kanske. Jag är osäker på ifall jag skall ha rimlig jacka eller TJOCK jacka till helgen — jag vill inte svettas ihjäl på Emporia, men heller inte frysa röven av mig på bussen osv. SVÅRT. Tunn jacka men många lager på lager? Vi får se. Intresseklubben antecknar.

SNART HELG IGEN JAG ÄR SÅ TAGGAD

Innan dess: Köra bil, åka till IKEA med Rigmor, springa, slå in jöl. Livet är fint, ändå <3

Jag har inte så mycket mer att säga idag — jag kanske postar något senare, annars får ni väl höra om min körlektion imorgon :))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: