Dagen före umgås-med-pappa-dagen!

Glad måndag på er! Jag har garvat hela vägen till jobbet idag då jag lyssnade på senaste avsnittet av My Dad Wrote a Porno, men NU ÄR DET BARA ETT AVSNITT KVAR och det är ju jättesorligt! :<

I alla fall. Måndag! Bra dag hittills! Jag hade tänkt springa ikväll men spontanbjöd hem pappa imorgon så nu vill jag istället städa av hemma i den mån det hinns med så att hemmet inte är HELT skrangligt när pappa tittar förbi. PAPPAHÄNG! Cirka något av det bästa man kan ha lyxen att få göra, faktiskt.

Apropå lyx var gårdagens besök på Hyttan inte helt oävet, faktiskt. Jag har fått fotografera himla fin och god mat, och detta i det bästa sällskapet. Vad *BleSsEd* man ändå är, faktiskt. Om ~10 dagar åker jag till Lund och hälsar på Bästis-Toro också, och köper julklappar och dricker vin. Livet är så djäkla fint <3 Jag har inte varit i Malmö sedan jag flyttade i februari (vi skall ju alltså shoppa i Malmö) så det känns spännande att få se ”min” stad lite igen. Jag bodde ju ändå där i fem år, det är länge.

Om jag nu bara kunde få det där beskedet jag väntar på… Men å andra sidan är väl ett uteblivet svar flera dagar efter utlovad svarsdag ett ganska hårt markerat svar i sig, eh? Suck. Ibland hinner jag bli alldeles för uppspelt och förtjust över saker som sedan bara …försvinner. Nåväl. Det kommer fler tåg, som man säger. Bättre lycka nästa gång osv.

…hinner jag färga håret ikväll, om jag ändå skall vara hemma och städa istället för att springa?! KANSKE! Vi får se. Det finns färg hemma, i alla fall. Jag ser inte klok ut i håret så det hade varit himla skönt att ha det i ordning före helgen. Helgen är lite kaos så jag vill ha så mycket tid fritt att disponera som behövs då. Jag har redan bestämt att jag kommer att sminka mig långt före jag behöver vara klar. Göra grundarbetet, om inte annat. Det kommer att vara snålt med tid när saker väl ställs på sin spets, men jag tror banne mig att vi har ett vinnande koncept här faktiskt. Jag hoppas att allt blir som vi föreställer oss. Det blir bra!

OKEJ ha en bra dag! Imorgon är umgås-med-pappa-dagen så jag har 1000000% längt just nu! :D

(NÄR skall jag springa egentligen!? inte alls denna vecka???? vi får fixa)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: