Bästishelg!

Det har varit en bra helg! Jag hade en resväska med inslagna julklappar med mig hem, så allt känns faktiskt himla bra. Det fanns så många planer kring den här helgen och allt blev väl kanske inte realiserat men jag är väldigt nöjd med hur allt blev till sist. Bra grej!

Fredagens jobbpass gick väldigt snabbt, och en halvtimme tidigare än jag vanligtvis slutar skuttade jag glatt iväg för att ta vagnen till centralen. Bussen stod tom och väntade när jag kom fram och jag stuffade in min väska och satte mig på min förbeställda plats. Jag var lite stressad över att jag bara fick boka plats i ena riktningen och att jag på söndagen eventuellt skulle behöva få en Dålig Plats™ men vi återkommer till det.

Jag hade glömt hur ont i knäna jag får av att åka buss.

Toro mötte mig när jag kom fram till Lund och vi åkte raka vägen hem till honom och hans familj. Vi drack finöl och väntade på att maten skulle bli klar, och sedan drack vi fulvin och tittade på fåniga Youtube-videos halva natten. Himla bra :D

På lördagen, efter lite morgonbestyr, körde vi till Emporia och påbörjade Uppdrag: Julshopping. Eftersom vi hade bilen så gick vi tre gånger ut och lämnade tunga kassar i skuffen. Allt gick bra! Vi blev kvar till ungefär fyra, då vi åkte in till stan och besökte ett par butiker i centrum också. Sedan hämtade vi Michaela och åkte hem och drack MER finöl, och kvällen till ära även finvin! Vi åt middag, pratade om dåliga/bra/spännande reseupplevelser och försökte sedan köra en Seriös Playlist på Youtube, vilket tydligen resulterade i allt för många mörka, dystra, gråa misärvideos. Oops? Michaela åkte hem halv tolv, vi avstod från att dricka mer alkohol och drack lite läsk och tittade på videos från åttiotalet innan det var dags att sova. Allt som allt: Cirka 33 cl öl, cirka 1,5 glas rödvin. VAR ÄR FESTEN. :D

På söndagen åt vi frukost i lugn och ro och tog sedan med oss Tim ner till föreningsrummet där vi lyssnade på julmusik, åt ”päppelkakor” (aka pepparkakor) och slog in julklappar. Himla bra grej! Mitt förslag på revidering av denna helg inför nästa år (Toro gick från att säga ”Jag vill verkligen inte åka och shoppa” till att på vägen hem utbrista ”Jag tycker att vi bestämmer att vi gör om detta nästa år!!”) är att skippa finmiddag på kvällen efter shoppingen och istället slå in julklappar, lyssna på julmusik och dricka starkvinsglögg efteråt :3

Vi åt lunch, jag packade och sedan körde Toro mig till bussen. Bussen var EN KVART sen och vi var en kvart tidiga så jag stod i en halvtimme och frös halvt ihjäl innan jag fick komma ombord på en varm och trevlig buss. Jag hade ju som sagt stressat över att jag inte hade en bokad plats på vägen hem men öh bussen var nästan tom och blev väl som MEST halvfull när alla som skulle med hade hämtats upp. Jag var nöjd. Lyssnade på poddar, lyssnade på Arcana (och somnade) och lyssnade på julmusik.

Kom hem, mötte Martin, tog en dusch, lade mig tidigt och kände mig mysig pga använde typ fyra olika hudkrämer haha :D

Idag är det MÅNDAG™ och i vanliga fall är jag helt okej med måndagar men 1. Inget nytt avsnitt av My Dad Wrote a Porno :(( och 2. problem med provbokning på jobbet vilket är kaosdåligt. Annars var det minusgrader och sjukt  vackert när jag gick till jobbet, så den biten kan jag inte klaga på :)

Ha en fin dag! Jag skall tvätta ikväll, och det ser jag ändå fram emot pga just nu är det lite tight med kläder om vi säger så :))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: