Backe upp och backe ner

Är det något jag ibland kan känna att jag kan sakna med att ha en egen lägenhet är ju möjligheten att ta emot besökare. Att ha en helg ihop med min mamma eller min bror eller Caroline eller Eva och liksom äta, snacka, se på film, shoppa och hela faderuttan. Min och Martins lägenhet är så himla liten att det liksom inte går in gäster där, och det är ju inte riktigt samma sak när han liksom är med. Tolka mig inte fel nu, för jösse namn: jag ÄLSKAR att bo ihop med Martin och de här senaste nio månaderna har varit amazeballs för herregud jag har en SAMBO, men ja. Ibland, småsaker. Saknar även Malmö. Det blev ju liksom *min* stad på ett sätt som Surte/Göteborg inte riktigt blivit än. Det finns dock sjukt mycket bättre ölställen i Göteborg än i Malmö.

Ikväll efter jobbet blir det IKEA med Rigmor! Skall handla stuff till kontoret, så imorgon blir det lite pysselmys på jobb :)) Skall även kika på lite saker till mig och Martin när vi ändå är där — det är efter arbetstid pga snäll tjej så jag har all tid i världen på mig att titta på vad jag vill. Rigmor är gulligast i världen och stannar till utanför skolan efteråt så att jag kan dumpa av allt vi handlat, så himla snällt faktiskt <3 Men ja. Imorgon — PYSSELMYS!

Jag körde bil igår! Det gick bra, jag dödade inte någon! Jag fick backa lite (runt hörn), köra över spårvägar, köra runt på Korsvägen, fickparkera och jag lyckades med dragläge hela tiden också. DET KÄNDES BRA. Sven är himla bra lärare; lugn, metodisk och pedagogisk. Jag vet att våra andra lärare också är så himla bra, men ja. Jag fick välja och jag står för mitt val ;) Jag hade inte vågat köra den rundan utan någon i bilen som hjälper till, dock. Men det kommer ju, jag skall bara bli lite varm i kläderna så :)

Och igår kväll sprang jag! Ut i kylan! Surtevarvet runt, upp för Hellsfjälls. TUNGT. Sprang snabbt, nöjd med min tid. Nöjd med allt! Skönt med dusch efteråt. Får se ifall jag kanske kan komma ut och springa imorgon, som en sista träning innan jag åker till Lund på fredag. Får även ta mig till kontoret dirrmode på fredag och lämna min packning innan jag tar min promenad, orka shuffla runt på resväska när jag skall få lite morgonsteg.

Ni får ha en fin dag! Just nu har vi solsken här i Olskroken, får se ifall det håller i sig :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: