Ny frisyr

Saker man gör på en fredag när man slutar tidigt och solen skiner: Klippa sig! Tog av 10-15 centimeter, kolla LELLE KORTE HÅRET. Jag känner mig så sjukt korthårig just nu, eftersom min senaste referenspunkt är hår som fastnar i byxorna när jag klär på mig. Icke att förglömma är ju dock att jag alltså haft skallen nästan helt rakad också, så det finns ju ABSOLUT instanser av kortare hår. Just nu är det mest kul att det liksom går att dra fingrarna (eller en borste!) genom det utan att fastna. Bra grejer! Också kul att det tog typ 7 minuter, och att han som klippte sade ”Det kostar 300:- men jag tycker att vi säger 200:-” och jag ba KÖR I VIND. Sedan åkte jag hem till Fredrik och Frida och pojkarna och pillade på LEGO, drack sangria och åt tapas. Himla fin fredag, faktiskt.

I lördags åkte jag till Dollar Store och en snabbvända inom Klädkällaren med Rigmor på jakt efter stylish Halloweenpynt till kontoret. Detta fanns inte (vilket gjorde mig förvånad två gånger om) så nu har jag istället köpt på INTERNETZ. Jag hoppas att de dyker upp snart — det är en vecka till Halloween men det vore kul att få ha dem tända innan helgen, liksom.

På söndagen hade vi snackat om att åka in till stan och gå på Halloween på Liseberg och mysa, men det var inget vidare väder så vi såg en film och sedan fick jag städfnatt och fixade i sovrummet resten av kvällen tills jag lade mig. Tog även en mild kvällspromenad — det är verkligen de där sista gångerna man kan gå ut endast iklädd teeshirt och hoodie just nu. Jag hade även en halsduk på mig, vilket var skönt. Lyssnade på lite podd (senaste Fishnet Flix, handlade om Scream!) och kände mig allmänt nöjd med tillvaron.

Det har varit en fin helg. Jag har haft en del mindre roliga stunder, men det är ju så man fungerar. Det finns ett par stressfaktorer som emellanåt blir lite överväldigande, men jag har helt sjukt fin support på hemmaplan så Det Löser Sig ju. Bästa Krabban <3

Ha en bra dag! Jag skall försöka hinna med att springa ikväll, men det finns lite annat som kommer att ha prio. Får se ifall man kan hinna med allt, kvällen är ju lång :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: