Killer Queen

Jag kan verkligen inte få till en bra selfie om så livet hängde på det, yikes. Här är i alla fall ett försök till bild jag tog igår innan vi gick ner till Hyttan för att lyssna på Nick & The Gang. Jag har mina HR Giger-leggings till, vilket inte syns. Gröna tentakler i öronen men det är ingen annan än jag som bryr sig om att de inte matchar det blå/grå/svarta temat allt annat går i ;)

Jag var seg något så in i helvete igår efter att jag fick snilleblixten att dra i mig en hel flaska Bacardi Mojito i fredags. Var lite i valet och kvalet ifall jag skulle dricka något alls igår men plötsligt var man fyra öl in och allt var kul. Det blev bara fyra öl, dock. Resorb på det när vi kom hem, sedan i säng och idag mår jag bra :) Öl är tydligen bättre för bakfyllan än socker och sprit :P

Klockan ställs om idag och jag är som vanligt sjukt förvirrad över vad klockan är och varför. En av de bästa sakerna som skett sedan vi alla blev slavar under smartphones är att de själva ställer in sig på korrekt tid, så med mobilen i handen kan jag åtminstone inbilla mig att jag vet vad klockan är. Skall ställa om vår analoga klocka i fönstret under dagen också, så kanske jag till och med glömmer av att jag har LURATS på en timme :o

Jag har inte så mycket vettigt att säga idag. Jag älskar min nya teeshirt fast den är FÖR STOR eftersom jag gått ner lite i vikt och inte riktigt fattat att jag kanske måste anpassa storlekarna i nya inköp efter hur min kropp faktiskt ser ut just nu. Men hellre en storlek för stor än en storlek för liten, amirite? Det kan eventuellt gå att ta in den lite, om jag orkar. Annars är det inte hela världen att den inte sitter så tight — det är ju inte som när man var 16 och köpte teeshirts i barnstorlekar (med Nalle Puh-motiv!) för att försöka vara sexig i spänniströja haha :D Kreta-resan var …speciell. För många tonåringar, för mycket hormoner, för många alldeles för små Nalle Puh-tröjor på cirka alla inblandade.

Ha en fin söndag! Vi skall strax dela en liten pizza innan vi skall åka och veckohandla :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: