HÖST NURÅ

Igår regnade det INTE när jag sprang! Man är glad för de där små lyxtillfällena i livet: att vakna en tidig morgon och inse att det är två timmar tills man skall gå upp och man lyckas som om; att slippa springa i ÖSregnet; när man hittar en hundralapp i fickan på ett par jeans man inte haft på sig på ett tag; sambon sparar en rad choklad åt en. Bra grejer!

Idag är det varmt och soligt och nästan inte alls oktober ute. Min dagliga morgonpromenad längs Östra Kyrkogården var en väldigt vacker upplevelse, med trevande och allt mer självsäkra solstrålar, små fält av värme och löv som nästan glittrade medan de föll från himlen för att täcka marken (eller hamna i mitt ansikte, tydligen). Hittills är hösten väldigt fin och jag är tacksam för att jag kan uppskatta allt det vackra som sker runt omkring mig. Det är inte alla som får göra det, så det är väl kanske ytterligare en liten lyx, faktiskt.

I helgen kommer Toro! Allt är awesome! Det enda skoskavet i detta är att Morgondagens skall ha tap takeover på Omnipollos på lördag och jag MISSAR. De skulle servera Hockeypulver! SORG I HJÄRTAT!! Annars bra. Toro > öl, för den delen. Kommer fler tillfällen att dricka Morgondagens-öl. De skall ju till exempel vara med på All In Brewfest (??) i Eriksberg om ett par veckor!

KEJRÅ. Ha en fin dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: