Frost och solsken

Äntligen fredag! Jag gillar ju alla dagar i veckan, men idag skall jag träffa brorsönerna (och brodern, och svägerskan <3) och det är ju något som gör vilken dag som helst extra bra faktiskt! :D Woop!

Min Fitbit har slutat fungera som den skall (den syncar inte längre mot telefonen, har genomfört all felsökning som föreslås för att få den att fungera men ICKE. i vanliga fall löser det sig genom en omstart, men …inte den här gången) och visserligen kan jag ju se *på* Fitbiten hur många steg jag tagit, men jag gillar ju också bakåtstatistik. Får se ifall jag kan hitta någon magisk knyck som får den att fungera som den skall, jag har inte riktigt budget för att köpa en ny bara sådär. Eller ja, pengarna finns ju, men just nu försöker jag dels laga hålet på mitt sparkonto och dels budgetera inför årets julklappar. Som man gör.

Det har varit en fin vecka! Det har regnat körkort över skolan, solen har skinit och trots att det idag är svinkallt ute så har det varit lagom varmt och skönt ute. Tågen har NÄSTAN gått som de skall, men igår sprang jag i stort sett från jobbet för att hinna med ett tåg som på plats visade sig vara 25 minuter sent. För att göra det hela extra kul så glömde jag min varma tröja på jobbet + var kissnödig pga hann inte gå på toa innan jag stack för att jag inte ville missa tåget. HA. Igår kväll promenerade jag bort till Angeredsbron och tog kort, för det såg så himla ballt ut när jag sprang där häromkvällen. Det blev inte riktigt lika ballt på kort, men ögonen är ju den bästa kameran osv.

Jag behöver börja fundera på allvar på vad jag skall ge folk i julklapp. Det kommer att bli en lite snålare jul i år eftersom jag inte tjänar i närheten av vad jag hade på förra jobbet, men jag vill ju ändå ge något med tanke och kärlek bakom. Jag finurlar lite över vad det finns för saker jag kan skapa och ge bort — det känns som en fin sak att själv tillverka sina gåvor ifall man lyckas göra det bra. Jag har ju ändå lite talang för att sy/brodera, även fast det kanske inte riktigt är på nivå för att skryta om, haha :D

MEN JA. Det finns fortfarande tid att fundera. Dags att börja göra listor, dock. Vilka skall få julklappar i år, liksom. (alla) (fast det går ju inte) (budget!)

Ha en fin dag! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: