Friendly neighborhood receptionist

TOMHET OCH TYSTNAD HÄRSKA –

eller ja, ni vet. Jag har inte riktigt tagit mig för att blogga de senaste dagarna, men Finntrollreferenser är ju aldrig fel! :)

Det är onsdag, vi har haft Introduktion/handledarutbildning på trafikskolan (jag var bara där första timmen, sedan var mitt arbetspass slut och jag pep hem i den varma höstkvällen) och idag har jag grälat med en granne som försökte sno min tvättid.

”Jag trodde inte att du skulle komma, det var så sent!” JAG HAR JOBBAT.
”Du kan ta en av mina maskiner, den är klar!” MEN LÄGG DIN EGEN TVÄTT DÄR VAFAN

Hon lyckades till slut få stopp på maskinen hon hunnit starta, klagade över att hennes tvätt var dyngblöt, lade den i en hink och gick iväg. Hepp. Jag laddade maskinerna med MIN tvätt, låste tvättstugan och gick. Mupptant. Inget drama när jag gick ner och hängde tvätten dock, vi får väl se. Martin visste vem det var och har haft problem med henne förut — det är tydligen inte ovanligt att hon helt random snor folks tvättider.

Veckans sista långa arbetsdag imorgon, sedan kort dag på fredag vilket avslutas med PYJAMASPARTY MED EVA. Fatta vilken grej! Vi skall äta pizza, pilla på smink, sy, se på film, dricka vin, ha på oss pyjamas och snacka skit, och sedan sover jag kvar. LÄNGTET! Eva är så himla bra grej med Göteborg, faktiskt <3

Annars rullar livet på och är BRA. Eller ja, lite fortsatt strul med akassan (SUCK) men jobbet. JOBBET HÖRNI. Det är så himla bra! Jag trivs, de verkar glada med vad jag gör, det är många fåniga skratt med kollegorna och det är i stort sett bara trevliga kunder :D Jag är så NÖJD <3

Så ja. Allt är bra! Jag är bara lite kass på att blogga, men skall försöka bättra mig. Det blir ju så tråkigt för mig nästa år när jag vill läsa tillbaka i bloggen annars ;)

 

ETA: JUST JA jag sjöng ju karaoke i lördags också! Ett par låtar jag slaktade för mig själv, ett par göttiga duetter med Peter som kör :D Det var kul ju! Och i söndags var jag och Martin på Universeum och tittade på djur och jag tog jättemånga bilder som EVENTUELLT hamnar på instagram vid tillfälle! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: