Ugh

Jag behöver höst.

Det är så vidrigt djävla äckelvarmt och hela landet är på väg att brinna upp. Brinna ner. Whatever. Det är eld överallt, och värmen slutar inte eskalera. Imorgon skall tydligen bli den varmaste dagen på året! VAD HÄRLIGT! :<

Jag lade mig i tid igår (efter att ha tittat på två så GALET kassa filmer på Netflix att jag bara var sur) och vaknade vid halv nio imorse. 23 grader enligt telefonen, vilket i verkligheten innebär runt 25. Jag kan inte springa i det, det är för varmt. Somnade om med en vag plan på att springa ikväll efter att det har börjat svalna istället. Det skall vara 20 grader ute vid 21, så öh vi ser vad som händer då antar jag.

Jag har köpt nya löparskor. Skall hämta ut dem på posten idag, så fort jag orkar gå utför dörren. Samma modell som tidigare. De jag har just nu är så slitna att det inte ens finns ett mönster kvar på sulorna, och det har gått hål både vid häl och vid tår. Inte jättebekvämt, och det är absolut inget som gynnar mig som löpare för den delen. Får se hur det känns med nya skor på sedan :)

Jag är så trött i huvudet. Jag hoppas verkligen att nästa vecka blir svalare. Det enda jag orkar göra just nu är i stort sett att ligga på sängen och stirra i taket. Det finns ingen ork och ingen glädje. Djävla skitväder. Ge mig regnstormar och åskväder och snålblåst! Jag är klar med värmen nu! (jag ville inte ens ha den till att börja med; jag var nöjd när det var 20 grader ute och inte mer än så)

Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: