Något att se fram emot! …och choklad!

HÄJ

Har ni inte tröttnat på mitt gnäll än? :))))

Idag var det varmast i världen och jag har inte gått ut än. Skall dock gå ut strax, trots att det fortfarande är 29 grader varmt klockan halv nio på kvällen. Jag har ägnat nästan hela dagen åt att sitta vid min dator och skicka ansökningar, så nu har jag spänningshuvudvärk på g och en väldigt stel nacke. Suck.

Jag skulle ju springa imorgon, men just nu ser det svårt ut. Får se, om Martin skall upp tidigt så kanske jag kan lyckas komma ut innan det blir för varmt, men annars får det vara. Imorgon kväll skall jag hem till mamma och hänga, så då blir det ju inget sprunget. Torsdag skulle eventuellt vara lite svalare, så jag kan nog springa på torsdag kväll om inte annat.

Den här veckan får helt enkelt vara en sämre träningsvecka. Löpningen tappar inte fullständigt för att jag står över en dag hit eller dit. Klart man är bättre om man håller sig konsekvent, men ja. Nej. VÄRMEN. Ni vet.

Om två veckor kommer Michaela och Jolt och hälsar på en kväll! Öl! Mat! GODA VÄNNERS LAG! Jag är jättetaggad. Nu har jag ju något att se fram emot även efter medeltidsveckan :D (bortsett från att komma hem och få krama på Knipsis, dvs :))

För övrigt: Världens gulligaste Martin gick till affären och köpte en chokladkaka åt mig för att jag är trött, varm och gnällig. Det var cirka det snällaste i världen <3 Jag är så glad i den här mannen, hörni.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: