Försvinn du som lyser!

Vin och djupa diskussioner halva natten. Somnade gott, sov gott, vaknade trött. Idag är det alldeles för varmt för att ens fungera som människa. Vi gömmer oss i lägenheten och jag tror att jag på allvar skall ta en vilodag (från träningen) idag. Kroppen bygger muskler när man låter den vila. Det bär emot, jag gillar ju att ha konsekvens i vad jag gör och jag BORDE ju ha minst 15k steg idag… Nåväl.

För er som suttit som på nålar sedan igår i väntan på min recension av vinet så var det BRA VIN. Klart bättre än High Kick Rosé, för er som är sugna på något friskt och rosa nu när det är varmt ute. Man får alltså beställa detta — det finns inte i sortimentet hos något av systemen, utan finns bara som lagervara whatever.

Speaking of beställa dryckjom så verkar det som att ölen jag beställde till Martin häromdagen skall levereras idag. I så fall får jag våga mig ut ur lägenheten och hämta hem paketet, även fast det bär emot. Djäkla värme.

Min bror fyller år idag, så stort grattis till Ricard/Zzucken/Camel!

(det är väl ganska uppenbart, men jag skippar alltså att springa idag. just nu ser det ut som att jag springer på söndag nästa gång — det skall vara svalare ute då. man kan absolut springa när det är varmt ute, men jag vill hellre springa långa pass än korta och jobbiga. jag är också orolig över hur varm man blir av att springa i kombination med att det alltså skall bli runt 35º idag enligt väderleksrapporten) 

För övrigt: Blodmåne ikväll! Runt 22:20, om jag har förstått det rätt. Ta en titt på den, det skall vi :)

Ha en bra fredag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: