En sommar

Jag vet inte ifall jag liksom bloggar igen. Jag vet inte varför jag slutade — det bara blev så. Nu är vi plötsligt tre månader senare, oops.

VAD HÄNDER I MITT LIV?

  • Jag och Martin har snart varit sambos i 6 månader, och vi firar vår 6-årsdag om bara ett par veckor. Bra grejer! Vi mår väldigt bra och är väldigt glada över att vara sambos. DEN grejen är underbar.
  • Det lite mindre roliga i sammanhanget är att jag fortfarande är arbetslös – jag skickar vad som känns som en miljon ansökningar och får INGET svar från någon. Det löser sig väl snart, men det ger en viss träsmak att hela tiden lägga halsen på stupstocken och be att någon skall vilja ha en.
  • Jag var på lajv för ett par veckor sedan och det var awesome :D Blev drottning, gifte mig med en kung, dödade kungen, drack vin. Allt är bra! Trots att det inte var någon riktig kung (inlajv) så har jag redan börjat kika på att köpa en krona att ha till nästa lajv. ELLER!? Vi får se. Jag var inte ens där för att lajva, det bara …hände.
  • Träningen går framåt. Jag springer 3 dagar i veckan och försöker komma iväg och simma 2 dagar i veckan. Den senaste veckan har det varit lite dåligt med simturer eftersom Martin har semester, men jag får fortfarande mina 15k steg om dagen i alla fall. Dagen före vår 6-årsdag har jag Ale Trail Race och i slutet av augusti blir det Midnattsloppet. Midnattsloppet har ny bana i år så plötsligt är göteborgsloppet flackt och till viss del i ett underjordiskt garage? wtf?
  • Det är sjukt varmt. Det är vanligtvis 28-32º om dagarna just nu, och hela Sverige brinner. Kul med sommar, hörni! Tur att det är höst snart. Ge mig svalka och regn och blåst och kyla, liksom.

Det var väl en snabb sammanfattning, typ. De här månaderna jag inte har bloggat har ju innehållit så väldigt mycket saker. Ett par underbara dagar på Tjörn med pappa och hela familjen, barnvaktande av bästa brorsönerna, en helg i Lund för att fira Toros födelsedag, en tur till Gotland med MamJan, en hel del spännande öl, massor av promenader… Jag vet av erfarenhet att om jag försöker skriva retrospekt så tröttnar jag, så vi blickar helt enkelt framåt nu.

Blir det en blogg imorgon också? Kanske. Jag lovar verkligen INGET, men det vore kul att ha denna ventil igen, för framtida dokumentation osv. Vi ses när vi ses, helt enkelt :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: