Den Stora Vinrecensenten

Jag åkte till Haga och tittade på musbutiker. En ostbutik, en skobutik, och ett litet musgym. Musgymmet hette – passande nog för Göteborg – ”Muskler”. Höhö.

Det är varmt idag, men det är lite svalare inne i stan. Ändå satt jag hela tågresan hem (10 minuter) och höll på att smälta bort i en liten pöl på golvet. JA JAG PRATAR OM SVETT, sådant skräder vi inte orden om här på bloggen! Det är nästan 30 grader ute, så svett är liksom att räkna med.

Det var ju varmt igår också. Jag satt hela dagen och gömde mig vid datorn och väntade på att klockan skulle bli 21 och värmen skulle gå ner. Gå ner gjorde den, och ut stack jag. Svalt. Skönt. Kvällsluft. Skymning. Jag sprang. Det kändes bra. Riktigt bra! Jag sprang hela vägen till Angeredsbron men ville inte upp i skogsparitet som leder till Agnesberg, så jag vände och sprang hela vägen tillbaka, och hela vägen bort till Hellsfjäll. 8,29 kilometer, visade det sig sedan att jag sprungit. Det är det bästa jag har sprungit i år! Jag är fortfarande helt hög på glädjen och stoltheten från gårdagens löppass, haha :D

Just nu är planen att göra detsamma imorgon; stick ut när det svalnar och spring. (och imorgon kan jag äntligen testa mina nya löpskor — jag hann aldrig ut i tid igår för att hämta ut dem från posten) Kanske en promenad under dagen dock, så att jag kommer hem lite tidigare. Igår var jag hemma vid elva. …på vägen hem såg jag en grävling! Vi har inte grävlingar på Gotland så jag visste inte vad jag skulle göra, den stod ju liksom 10 meter framför mig och stirrade på mig. Jag ringde Martin som sade att det var okej att passera den, och grävlingen sprang iväg och lät mig vara. Det finns så mycket djur här i Surte, ändå? Rådjur överallt, grävlingar, ormar. Uppe vid sjön är det fullt av ankor och grodor. Sistnämnda är väl inte så häftigt haha, men ändå. Det är inte långt från att man känner sig som en disneyprinsessa när man är ute och spatserar och plötsligt är stirrad på av diverse skogsdjur.

Vi var just om Systembolaget en vända. Jag hade två flaskor vin att hämta ut; Wanted Zin Rosé och en cabernet sauvignon i serien 19 Crimes. Lär ta kort på och recensera (nåväl) här när jag väl har druckit. Rosén ligger i kylen och planen är att testa den ikväll och se om jag gillar’t :)

Ha en bra kväll! Jag skall ta en liten promenad om någon timme när det är lite svalare (lol) ute, och sedan som sagt dricka vin. Krams!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: