Öl

Vi har begått ölmässa! Här är bilder på de 9 öl jag drack :D Vad jag tyckte om dem (och vad de heter osv) kan man läsa här om man vill. Adda mig om ni har lust, alltid kul att se vad andra dricker :D

Utöver 9 öl köpte vi även tre ostar (varav två var applewood-cheddar :3) och en fin bit basturökt ren som vi först fick provsmaka och HERREGUD säger jag bara. H E R R E G U D.

Efter mässan käkade vi lunch/middag på Burger King i Nordstan och sedan åkte vi hem och sov lite, eftersom vi är gamla tanter som inte orkar så mycket om dagarna. Martin väckte mig när han gick till Ölof för lite kort häng, och nu väntar jag på att han skall komma hem igen. Har kikat på senaste avsnittet RuPaul’s Drag Race och nu blir det snart Bones — och förhoppningsvis lite renkött till det ;)

Det har varit en riktig bra dag, och vi är båda överens om att vi skall besöka mässan nästa år igen :D MamJan är också nöjda och har anmält intresse att gå med nästa år också, så det var ju uppenbarligen en succé detta :D

Ha en fin lördagkväll! <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: